"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

17 − 6 =

four × 5 =

Celebrul Chef Joseph Hadad a făcut infarct și se află acum în mâinile medicilor. Din primele informații, acesta se află internat în Spitalul CC Iliescu din Capitală.

loading...

În dimineața de 12 februarie 2020, celebrul jurat al emisiunii Masterchef a suferit un infarct, chiar după ce i s-ar fi făcut rău. Un echipaj SMURD s-a deplasat de urgență la adresa unui restaurant al acestuia. Celebrul bucătar a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale, scrie ciao.ro.

Chef Joseph Hadad are o experiență vastă în mediul gastronomic și este unul dintre cei mai bine cotați bucătari. Farfuria lui este, de fapt, o artă! Cunoaște peste 2000 de rețete și a avut ocazia să creeze show-uri culinare pentru Bill Clinton, Francois Mitterrand sau Margaret Thatcher, pentru Regele Hussein al Iordaniei, Regele Juan Carlos al Spaniei și Prințul de Lichtenstein, Robert de Niro, Madonna, Frank Sinatra, Michael Jackson și multi alții.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.