"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

sixteen + fifteen =

6 + 18 =

Vrei să te schimbi? O întrebare simplă: “Ești gata?”

loading...

Unele lucruri trebuie să fie acolo unde sunt. Recunoașterea sau deschiderea acestora poate face viața foarte dificilă.

Ele pot fi foarte personale, atat de personale incat fara ele viata noastra ar fi goala.

Sau foarte neplăcută, atât de neplăcut încât “eliberarea”, pe care am fi putut chiar să o visăm, ne poate zdrobi, neputând să acceptăm noua “iluminare”.

Există lucruri fără de care nu putem supraviețui decât dacă le atingem, să nu le scoatem din noi înșine, să învățăm să trăim cu ele, deoarece uneori trăim cu ceva ce asupra căruia nu avem putere.

Pentru că nu suntem mereu pregătiți pentru un nou aspect, pentru un nou scenariu, care va fi inevitabil să se potrivească în viața noastră, zeci de noi pagini care nu sunt adaptate nouă.

Mai degrabă, dimpotrivă, scrise în grabă, pe baza primelor explozii emoționale, fără a ne lua în considerare pe noi, sentimentele noastre, noua noastră durere.

Dacă chiar vrei să scapi de ceva, să împărtășești ceva intim, nu este importantă atât dorința ta de a te elibera, cât și o întrebare simplă: “Ești gata?”

Răspunsul la întrebare este „sunt gata să mă adaptez.”

Și ai nevoie de ea pentru orice schimbare. Și fără ea, impulsurile de a scăpa de ceva din viața ta sunt lipsite de sens, fără această lungă perioadă de timp în care nu poți câștiga nimic.

Dacă ești, deschide-te, schimbă-te, întoarce-te, îndepărtează-te de ceva mic, care nu este vizibil, oscilează, eliberează-te, ai încredere, acceptă …

Dar o poți face dacă ești gata, deoarece adaptarea este cea mai încăpățânată opțiune a sistemului nervos.

Și sarcina ta nu este aceea de a îneca pe toată lumea într-un spațiu nou, într-un nou stres, fără de care nimeni și nu se mișcă în această viață. Indiferent ce modificări, amintește-ți că este nevoie de timp pentru a scăpa de remorcă, pentru că înainte de a te pune pe o pistă nouă, trebuie să o construiești mai întâi.

Dacă nu ești gata, nu atinge ce se află în liniște. Dar, atât în primul, cât și în al doilea caz, indiferent de ce decizie iei, acceptă ce este în tine!

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.