"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

18 − 1 =

18 + six =

Un american a uimit o lume întreagă – Autorul american Gregg Braden a devenit cunoscut pentru teoriile sale incendiare legate de vindecarea cancerului.

loading...

Potrivit acestuia, emotiile ne afecteaza ADN-ul, iar puterea colectiva a gandurilor, precum sugestia si rugaciunea, pot vindeca orice fel de boala, chiar si cancerul, scrie secretulcunoasterii.ro.

El spune ca exista un camp care sustine si leaga totul in lume, un camp vital, dovedit stiintific si explicat in jurnalul stiintific din 1996, „Nature n. 332”.

Un american a uimit o lume întreagă – Conform lui Braden, emotiile si gandurile noastre creeaza un camp electromagnetic, o aura care se extinde pe o raza de un metru fata de corp.

Nikola Tesla a spus ca intr-o zi, oamenii vor produce curent electric cu ajutorul mintii. Acesta inseamna ca gandurile noastre au o energie foarte puternica.

Gandurile colective pot crea un camp electromagnetic exceptional de puternic si pot influenta mediul inconjurator. Chinezii au dezvoltat o tehnica prin care sa reproduca artificial acest camp electromganetic, rezultatul acesteia fiind vindecarea a 3×2.5 cm din tumora in 3 minute.

Scopul final al acestor tehnici facute de chinezi este ca omul sa-si genereze singur prin emotii si sentimente propriul camp electromagnetic.

Sentimentele si emotiile sunt oglinda sufletului, tot ceea ce cream in noi se transmite in mediu si obtinem inapoi exact ce este inlauntrul nostru.

„Stiinta sustine cu tarie ca emotiile si credinta nu pot influenta boala si viata, dar psiho-oncologia sustine opusul. Ideile, sentimentele, senzatiile si credinta controleaza tot ceeea ce se intampla inlauntrul nostru si in viata, in general,” spune Gregg Braden.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.