"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Anuntul facut de Posta Romana – Pensionarii care isi primesc pensia prin intermediul Postei Romane vor primi in prima luna a noului an drepturile banesti cu intarziere. Anuntul a fost facut in urma cu putin timp de reprezentantii Postei Romane.

Anuntul facut de Posta Romana – Unele pensii vor fi livrate cu intarziere in ianuarie 2020

Unele pensii vor fi virate in ianuarie 2020 cu o intarziere de cateva zile. Mai exact persoanele care isi primesc pensiile prin intermediul Postei Romane vor intra in posesia drepturilor banesti mai tarziu decat de obicei.

In mod normal postasii livreaza pensiile in primele 15 zile ale lunii, dar luna acesta Posta Romana va ajunge la casele pensionarilor mai tarziu. Decizia vine dupa ce programul postei a fost afectat de sarbatorile de iarna. Asadar pensiile vor fi livrate intre 10 si 20 ianuarie.

PUBLICITATE

Care este motivul intarzierii pensiilor

„Pentru luna ianuarie 2020, data fiind perioada sarbatorilor de iarna, se decaleaza cu cateva zile plata drepturilor banesti pentru beneficiarii ale caror drepturi se achita prin intermediul C.N. Posta Romana S.A.”, a transmis Casa Nationala de Pensii, scrie adevarul.ro.

Totodata, reprezentantii Postei au mai precizat ca pensionarii care nu sunt gasiti la domiciliul isi pot ridica drepturile banesti direct de la ghiseele postale. Casa Nationala de Pensii spune ca acestia pot ajunge la ghisee pana pe 22 ianuarie 2020

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]