"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Trucuri orhidee casă – Orhideele se numără din cele mai vechi timpuri printre cele mai iubite flori. Sunt însă și momente când acestea pur și simplu nu mai vor să înflorească. Iată ce trebue să faci atunci ca să remediezi situația cât mai repede cu putință.

Trucuri orhidee casă – Vei rămâne surprins ce orhidee vei avea dacă ții cont de aceste trucuri.

Pune planta peste noapte la o temperatură de până la 15 grade Celsius

O condiție esențială pentru ca orhideea voastră să facă din nou cele mai frumoase flori este ca noaptea să fie pusă la o temperatură de până la 15 grade Celsius. De asemenea, nu uitați să reduceți cantitatea de azot în îngrășăminte, dar în același timp să creșteți cantitatea de fosfor, pentru că datorită acestui element, aceasta va înflori.

PUBLICITATE

Dacă orhideea este sănătoasă și bine dezvoltată, însă nu face floricele, puneți ghiveciul într-un loc întunecos petru cinci zile.

Nu va dura mai mult de 3 săptămâni și ea va face mugurași, apoi flori. Ar fi util dacă nu ați uda planta, ci ați așeza în ghiveci câteva cubulețe de gheață. Dar nu mai mult de 3 cuburi de gheață!

Felicia Iederă

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]