"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Transformarea fabuloasă a lui Omar Arnaout – Avea doar 13 ani cand a facut senzatie cu vocea sa la „Next Star’, iar acum face senzatie in toata lumea.

Omar Arnaout era doar un baietel plapand cand a participat la concursul de talente, iar acum, la 18 ani, e o frumusete de baiat. In plus, tocmai a fost admis la Conservator, asa cum si-a dorit dintotdeauna.

Transformarea fabuloasă a lui Omar Arnaout

In 2013, Omar Arnaout impresiona o tara intreaga cu vocea sa senzationala la ‘Next Star’, iar ritmurile sale orientale nu te lasau sa stai jos. Pe jumatate libanez, pe jumatate roman, Omar era o prezenta deopotriva exotica si simpatica, scrie viva.ro.

PUBLICITATE

Il mai tii minte pe Omar Arnaout, copilul de la Next Star? Transformarea fabuloasa prin care a trecut

La sase ani de cand a castigat ‘Next Star’, Omar Arnaout s-a schimbat radical. Copilul plapand, nascut in anul 2000, s-a transformat intr-o frumusete de baiat, care toamna aceasta va implini 19 ani. La varsta la care alti adolescenti inca depend de parinti, Omar face avere sustinand concerte in toata lumea si avand un succes colosal in tarile arabe, cu muzica sa pe ritmuri orientale. Adolescentul a lansat piese in limba engleza, araba si in romana si este la mare cautare in Quatar.

In paralel a continuat si studiile, astfel ca la Bacalaureatul sustinut anul acesta a obtinut o medie onorabila, 8,65, iar zilele trecute a anuntat pe pagina sa de Facebook ca a fost admis la Conservator.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]