"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

eleven − six =

twenty − seven =

Tot ce visezi devine realizabil – Da, si totusi numarul de oameni trecuti in nefiinta e acelasi sau creste.

loading...

Pentru ca nimeni nu l‑a invatat, nimeni nu a fost un model de viata traita cu bucurie. Si toate modelele actuale sunt: „Distrugeti viata!” Modelul familial este mestesugul nefericirii. Majoritatea familiilor de pe pamant au invatat cum sa se faca nefericiti unul pe altul.

Tot ce visezi devine realizabil…Nu renunța niciodată!

Nimeni nu face un mic efort sa se gandeasca: „Ce‑l supara pe barbatul meu? sa nu mai fac sa‑l supere!” „Ce‑o supara pe femeia mea? ca sa fac ceva si sa n‑o mai supere!” „Ce‑l supara pe copilul meu? Ca sa‑l ajut!” Nu, scrie produsemanastiresti.ro.

Toata lumea face exact acelasi lucru sau mai rau si avem o multime de deprinderi, stiinta asta de a face nefericit. Si mai zicem si ca iubim!

Pana acolo, incat la mine acasa era o vorba pe care o urasc, era: „Rau cu rau, dar mai rau fara rau”. Asta nu se poate! Raul e rau si noi trebuie sa uram raul, sa nu‑l conf-undam cu noi, cu persoana noastra sau cu persoana aproapelui.

Sa stim ca raul este fapta facuta sub inspiratia diavolului, care profita de neputinta mea de a‑mi trai starile de frica, de suparare, de neliniste. Or, aceste stari ma pot ajuta sa fiu viu, sa rezolv problema, sa fac fata vietii, pentru ca nu m‑am nascut in rai. Din pacate, suntem in alta parte.

Din Cu Hristos te intalnesti, mai intai, in iad, Ed. Lumea Credintei, 2013, p.112-113

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.