"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

seven + fourteen =

5 × 5 =

Ține noaptea lângă tine o lămâie – Cu siguranță, toți specialiștii spun că nu trebuie să dormi noaptea cu telefonul mobil lângă tine.

loading...

Dar câți dintre voi știu că este extraordinar de bine să-l înlocuiești cu o lămâie tăiată felii? Iată ce beneficii îți aduce.

Ține noaptea lângă tine o lămâie – Calmează problemele respiratorii

Specialiștii spun că lămâile conţin un ulei esenţial, numit limonen, care calmează problemele respiratorii, alergiile și este util și în cazul răcelilor.

Astfel că pentru a beneficia de efectele acestui ulei esenţial poţi să ţii o lămâie feliată pe noptieră. De asemenea, lămâia tăiată felii reduce anxietatea şi stresul, înlătură insomnia.

De asemenea, studiile spun că aceeași lămâie tăiată felii calmează simptomele astmului, reduce inflamaţiile la nivelul căilor respiratorii, împiedicând astfel apariţia simptomelor supărătoare.

Nu în ultimul rând, studii de ultimă oră au demonstrat că lămâia tăiată felii previne dezvoltarea tumorilor la sân şi ficat și scade tensiunea arterială și este totodată un odorizant extrem de plăcut, care purifică aerul.

Felicia Iederă

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.