"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

SUPERSTIŢII 1 Ianuarie: Ce este interzis să faci. Primul lucru de care trebuie să ţinem cont, conform crestinortodox, este obiectul pe care îl avem în mână la trecerea dintre ani. Cu alte cuvinte, lucrul pe care vom pune mâna imediat după 12 noaptea va reprezenta cel mai important plan al vieţii în anul ce va urma.

SUPERSTIŢII 1 Ianuarie: Ce este interzis să faci. O altă supersiţie este cea legată de dorinţa pusă la miezul nopţii. Aceasta nu trebuie rostită cu voce tare, întrucât nu se va mai îndeplini niciodată.

SUPERSTIŢII 1 Ianuarie: Ce este interzis să faci. Tot de ghinion vom avea parte în perioada următoare şi dacă intrăm în 2016 cu datorii sau fără bani în buzunar şi se spune că cel mai bine atragem norocul de partea noastră dacă avem bani noi, nefolosiţi, precum şi câte o bancnotă în fiecare portofel.

PUBLICITATE

SUPERSTIŢII 1 Ianuarie: Ce este interzis să faci. În acelaşi timp, se crede că este de prost augur să nu primeşti în casă prima persoană care îţi bate la uşă, în timp ce în unele zone se spune că dacă o femeie va intra prima în locuinţa ta vei avea parte de un an nu tocmai bun.

SUPERSTIŢII 1 Ianuarie: Ce este interzis să faci. În prima zi din an, ce coincide în calendarul ortodox cu sărbătoarea Sfântului Vasile, nu trebuie aruncat nimic din casă, nici măcar gunoiul, pentru a nu arunca odată cu el şi norocul.

SUPERSTIŢII 1 Ianuarie: Ce este interzis să faci. Totodată, ar trebui să aveţi mare grijă cu obiectele din locuinţă şi să nu spargeţi nimic în prima zi a noului an.

PUBLICITATE

SUPERSTIŢII 1 Ianuarie: Ce este interzis să faci. Nu se înjură şi nu se folosesc cuvinte urâte în ajun şi nici în prima zi a noului an, pentru a nu avea parte de scandaluri şi certuri în perioada următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]