"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Sfaturi psiholog – La începutul unei relații, totul merge ca pe roate, dar în multe relații încep să aparăl la un moment dat tot felul de probleme. Pentru a preîntâmpina și voi acest lucru, aflați care sunt cele mai întâlnite probleme de cuplu.

Sfaturi psiholog – Infidelitatea, încheierea unei relații?

Potrivit specialiștilor, chiar dacă e greu de trecut peste infidelitatea unui partener, Aventura înseamnă de fapt un avertisment că aceștia nu sunt fericiți și trebuie să facă urgent ceva pentru a remedia problemele care există.

Iar dacă cei doi se iubesc cu adevărat, vor reuși să treacă, la un moment dat, și pentru acest moment neplăcut.

Dar, dacă partenerul a călcat strâmb, cel mai bine ar fi să discutați cu el, pe un ton calm, ce l-a determinat să facă acest lucru.

De asemenea, problemele în cuplu apar și în momentul în care între cei doi parteneri există mereu discuții. De fapt, aceștia evită să discute cu adevărat care sunt problemele reale, pentru că sunt speriați de ce s-ar putea întâmpla între ei.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.