"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

20 − 6 =

2 × four =

Secretul mântuirii – Fenomenul influenței psihologice negative…

loading...

Paralizia sistemului nervos, așa-numitele antropologii, determină distrugerea oamenilor, prin influențe negative.

Secretul mântuirii . De la teamă, anxietate, amintiri negative, hărțuire și așteptare pentru o lovitură.

Sistemul nervos este responsabil de funcționarea inimii, crește lumenul tractului respirator, inhibă funcția secretorie a tractului gastro-intestinal și, în general, este responsabil pentru menținerea corpului în stare activă.

Dacă anxietatea, frica, mânia, așteptarea lucrurilor rele rămân … Și corpul “se uzează”, ca orice aparat de uz casnic sub tensiune înaltă, “comutarea” este foarte dificilă, iar uneori imposibilă.

Din sistemul nervos normal, ajungi la unul vegetativ…

Este greu să te schimbi de unul singur, și dacă ai în jur oameni răi, care își doresc să-ți amintească de toate greșelile, te epuizează, te distruge fără a te atinge fizic.

Nu permite unui astfel de om să se odihnească în neliniștea ta, crește-ți puterea!

Acesta este fenomenul influenței psihologice negative. Ceea ce se numește popular “daună”; persoana a pierdut puterea și s-a îmbolnăvit după un conflict cu un caracter invidios și rău. Iar întregul secret al mântuirii este în comutare.

În capacitatea de a nu reveni mental într-o situație grea. Abilitatea de a obține sprijin și relaxare. Stai în afara cercului vicios!

Lasă-l pe omul rău să se bată cu el însuși. Dar, în orice caz, salvarea și comutarea sunt economii de energie și de sănătate, iar cel care se poate schimba, își vindecă rănile și își recapătă puterea.

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.