"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Rugăciune 18 ianuarie – Biserica Ortodoxă cinstește azi doi mari sfinți, pe Sf. Ierarh Atanasie și Chiril. Este zi cu cruce neagră în Calendarul Ortodox și tocmai de aceea este o zi de rugăciune.

Rugăciune 18 ianuarie – Rugăciunea de mai jos are puterea de a vindeca suflete și a le curăța de păcate.

Iată mai jos și textul rugăciunii care se citește doar azi, 18 ianuarie. Doamne Ajută!

”Curăţindu-ţi sufletul şi trupul de toată întinăciunea, Sfinte Atanasie, biserică vrednică lui Dumnezeu te-ai arătat. Pentru aceasta plinirea Treimii întru tine s-a odihnit, cunoscătorule al Tainelor sfinte, preafericite.

PUBLICITATE

Harul Mângâietorului aflând sufletul tău curat de patimi, precum ai dorit şi-a arătat întru el lucrările lămurite şi te-a pus pe tine, părinte, Luceafăr luminos în lume.

Dreptar ierarhiei te-ai arătat ierarhilor şi viaţa ta a fost pildă lucrătoare; iar cuvântul tău, înţelepte, chip luminos al cugetării celei adânci; şi învăţătura ta munte de teologie s-a arătat.

Decât Heruvimii şi decât Serafimii mai Înaltă te-ai arătat, Născătoare de Dumnezeu; că tu Singură, ai primit în pântecele tău pe Dumnezeu Cel Neîncăput, Ceea ce eşti fără prihană. Pentru aceasta toţi credincioşii pe tine, Curată, cu cântări te fericim.

PUBLICITATE

Amin!”

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]