"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Papa Francisc – De sarbatori, Papa Francisc, a transmis un nou mesaj prin care indeamna la o viata simpla, un mesaj in favoarea celor spirituale, a valorizarii lucrurilor care conteaza cu adevarat.

„Nu trebuie sa fii catolic pentru a intelege! Pe masura ce imbatranim si devenim intelepti, ne dam seama incet ca:

Papa Francisc – Un ceas de 3000 € marcheaza acelasi timp cu un ceas de 30 €.

Un portofel de 300 EUR contine aceeasi suma ca si portofelul de 30 EUR.

Singuratatea intr-o casa de 70m2 sau 300m2 este aceeasi.

Sper ca intr-o zi veti realiza ca fericirea voastra interioara nu vine din lucrurile materiale ale lumii. Nu conteaza daca calatoriti la clasa intai sau la economic; este acelasi tarif daca avionul cade. Sper ca iti dai seama ca atunci cand ai prieteni si frati si surori cu care sa vorbesti, sa razi si sa canti, este o adevarata fericire, scrie extranews.ro.

5 fapte incontestabile ale fericirii:

Nu va educati copiii sa fie bogati, educati-i sa fie fericiti, astfel incat ei sa vada valoarea lucrurilor si nu pretul lor. Mancati mancarea ca si cum ar fi medicamentul, altfel va trebui sa va luati medicamentul ca si cum ar fi mancarea. Persoana care te iubeste nu te va parasi niciodata.

Chiar daca exista 100 de motive sa renunte, va gasi un motiv pentru a ramane. Exista o mare diferenta intre a fi un om si a fi uman. Foarte putini o inteleg. Erai iubit cand te-ai nascut si vei fi iubit cand vei muri. Intre cele doua depinde de tine.

Cei mai buni medici din lume sunt: lumina soarelui, odihna, exercitiul, dieta, increderea in sine si… prietenii. Pastrati-le in toate etapele vietii si bucurati-va de o viata sanatoasa.

E greu pentru o fiinta umana – ea nu cere sa se nasca, ea nu poate trai, iar ea nu vrea saplece! Cel mai bun dar pe care-l poti da cuiva este timpul tau si trebuie intotdeauna sa fie dat familiei sau unui bun prieten.

Faceti-va timp pentru a trimite acest mesaj cel putin unui membru al familiei dvs. sau unui prieten!”

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.