"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Oana Pellea in Doliu – Zi de doliu in Romania. Ne-a parasit o MARE ACTRITA. Dumnezeu sa aiba grija de „fata cu ras molipsitor”

Oana Pellea in Doliu – Actrita Patricia Grigoriu a murit

Compozitorul Ionel Tudor si actrita Oana Pellea au fost cei care au facut anuntul.

A murit actrita Patricia Grigoriu, descrisa de colegi drept „fata superba cu ras molipsitor”. Oana Pellea este una dintre marile nume ale teatrului romanesc care au transmis mesaje de condoleante dupa aceasta pierdere uriasa pentru scena din Romania.

PUBLICITATE

Actrita Patricia Grigoriu a murit in urma unei grele suferinte, dupa cum precizeaza compozitorul Ionel Tudor in mesajul postat pe contul sau de Facebook. „Familiile Tudor si Grigoriu anunta cu imensa durere stingerea din viata, dupa o grea suferinta, a celei care a fost PATRICIA GRIGORIU (cas. Angheluta). Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Trupul neinsufletit va fi depus la Biserica Olari”, a anuntat Ionel Tudor.

Mesajul Oanei Pellea

La randul ei, actrita Oana Pellea a transmis un mesaj de condoleante dupa moartea Patriciei Grigoriu: „Patricia Grigoriu.

Colega noastra din promotia 1984, clasa doamnei Olga Tudorache. Fata superba cu ras molipsitor… a plecat. Nu am cuvinte. Viata asta… cateodata…

PUBLICITATE

Ne pleaca oameni dragi si ramanem ridicand din umeri a neputinta… Dumnezeu sa te odihneasca, Patricia!”. Patricia Grigoriu era cunoscuta pentru rolurile din filmele Chained Justice (1984), in regia lui Dan Pita, Faleze de nisip (1983) si Trandafirul galben (1982).

Tatal sau a fost celebrul compozitor George Grigoriu, in timp ce sora sa, Andreea Andrei, este o cunoscuta textiera, partenera de viata a compozitorului Ionel Tudor

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]