"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Fiica Simona Gherghe – Simona Gherghe s-a convins pe pielea ei ca niciodata nu vei fi o mama suficient de buna pentru femeile dintr-un grup dedicat mamelor si intotdeauna cineva va avea ceva de criticat la felul in care iti cresti copilul.

Fiica Simona Gherghe

Cea mai recenta nemultumire a celor care o urmaresc pe Simona in online este legata de faptul ca fetita ei inca mai are scutec si suzeta la doi ani si sase luni.

„Ana are doi ani si sase luni si, da, are suzeta si da, are scutec! Nu am de gand sa fortez absolut nimic, ritmul ei natural’, le-a raspuns Simona Gherghe celor care i-au reprosat ca nu ia masuri.

„Nu, oameni buni, nu este nicio rusine sa vezi un copil, chiar si de trei ani – trei ani si ceva – purtand scutec sau suzeta’, a mai explicat Simona Gherghe.

Simona a explicat ca fiica ei, Ana Georgia este foarte atasata de suzeta si nu vrea sa o chinuie sub nici o forma. In plus, vedeta TV a asigurat pe toata lumea ca are incredere in fiica ei, pe care o defineste ca un copil care mereu si-a luat singur deciziile.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.