"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

7 + seven =

three × four =

Mihai Voropchievici a prezentat tainele horoscopului egiptean al sufletului.

loading...

HOROSCOP. „Horoscopul egiptean e foarte interesant pentru ca, comparativ cu alte horoscoape, care au 12 puncte de reper, 12 luni, 12 zodii, aici se ia mai mult matematic. E un horoscop practic, simplu, la obiect, unde ai doar cinci elemente. E un fel de horoscop al omului pentru ca simobolistica omului este 5”, a spus Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici – tainele horoscopului egiptean – HOROSCOP. Pentru cei nascuti in zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31

Zodia sufletului este REN (Nume).

Sunt oameni care pot intra in viata celorlalti ca o sursa de inspiratie, au darul viziunii, al reformarii, sunt persoane mai aparte, dar pot servi si ca model pentru ceilalti.

HOROSCOP. Pentru cei nascuti in zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27

Zodia sufletului este BA (Suflet)

Anticii erau de parere ca sufletul este esenta personalitatii. Fac parte dintre persoanele care pot distruge o alta persoana sau o pot ridica sa fie speciala. Este infatisat drept o pasare cu cap de om. Sunt persoane foarte emotive si au parte de trairi puternice. Cauta sa fie armonie cu toti cei din jur. Au o personalitate puternica.

HOROSCOP. Pentru cei nascuti pe 3, 8, 13, 18, 23, 28

Zodia sufletului este KA (Stralucirea vitala)

Sunt persoane care-si dedica intreaga viata simturilor. Sunt foarte pasionale, traiesc fiecare moment la intensitate maxima. Fiinta lor exprima ceva aparte. Stiu sa se faca iubite, sa se bucure de vitalitate sufleteasca si trupeasca.

HOROSCOP. Pentru cei nascuti pe 4, 9, 14, 19, 24, 29

Zodia sufletului este SHEUT (Umbra)

Sunt persoane diplomate si au mereu un cuvant de spus. Sunt joviale, calme, delicate si au o minte foarte ascutita. Sufletul lor este pur si e posibil sa le fie distruse idealurile. Lupta sa descopere adevarul absolut si cred in ceea ce iubesc.

HOROSCOP. Pentru cei nascuti pe 5, 10, 15, 20, 25, 30

Zodia sufletului este IB (Inima)

Sunt persoane foarte sensibile, afectuoase, emotive si au o viata minunata. Au un suflet frumos si reusesc sa-si pastreze toate relatiile cu cei din jur, scrie antena3.ro

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.