"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Dupa ce medicii legisti au anuntat ca necropsia pe inima regretatei jurnaliste s-a incheiat si au comunicat rezultatele, medicul cardiolog Horatiu Moldovan a facut primele declaratii in acest context. Ce arata, de fapt, necropsia?

Medicul cardiolog Horatiu Moldovan

Medicii legisti de la Serviciul de Medicina Legala au anuntat miercuri, 15 ianuarie ca necropsia pe inima Cristinei Topescu s-a incheiat. Legistii au constatat in urma necropsiei ca inima jurnalistei era mai grasa decat ar fi trebuit in mod normal.

Anomalia aceasta ar fi si cauza presupusului infarct.

Specialistul Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii a explicat totul despre presupra cauza a decesului. Conform celor spuse de medicul chirurg, incarcarea grasa a nimii ar putea sa conduca indirect la deces.

„Incarcarea grasa a inimii este o conditie anatomica relativ frecventa care nu are neaparat o implicatie patologica. Ea se poate asocia uneori, dar nu in mod obligatoriu si poate sa predispuna la tulburari de ritm cardiac care sa conduca si la oprirea cardiaca”, a explicat Horatiu Moldovan, potrivit spynews.ro

loading…

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.