"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

10 + eighteen =

sixteen − 9 =

Îndrăgostit de Facebook – Ca o iubire adevărată pasională, una care te absoarbe, te ține treaz noaptea, pe care nu ar trebui să o găsești on-line, cel puțin așa ni se spune

loading...

Ne-am întâlnit doar o singură dată – în compania prietenilor. Nici măcar nu am vorbit. Totuși, mi se pare că te cunosc când îți derulez pagina și urmăresc cu atenție, ca să nu-mi placă accidental ceva, trădând prezența mea invizibilă în viața ta.

M-am îndrăgostit de profilul tău de Facebook

Ai călătorit, ai trăit și ai fost peste tot, călătorind în atâtea țări și vizitând atatea continente, simt că le-am pierdut numărul. Pentru cineva ca mine, acest lucru este foarte atractiv. De asemenea, vreau să călătoresc cu cineva și vreau să fii tu acela.

Gătești, ai lucrat chiar și într-o bucătărie profesionistă, care, în ceea ce mă privește, este cea mai atrăgătoare activitatepe care un tip o poate avea, după a fi un muzician, un scriitor și un artist.

Bucătarul este un artist în sine.

Prepară-mi cina și sunt a ta.

Sora ta este bolnavă – știu asta prin faptul că scrii postări despre toți cei care se roagă pentru ea. Acest lucru arată că, deși nu ești o persoană religioasă, nu vei condamna credințele mele.

Lucrurile mici sunt importante, lucrurile mici contează. Ai un simț al umorului, pe care îl înțeleg, și ești inteligent, dar nu te mândrești cu asta.

Esti un tip cool si stiu ca cineva ca tine nu se va uita niciodata la cineva ca mine, dar ma mai pot uita la profilul tau de Facebook si imi mai pot imagina cum ar fi daca m-ai observa …

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.