"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

20 − eight =

18 − 4 =

Onorează-te pe tine – Data viitoare cand ai de luat o decizie, intreba-te daca te onoreaza sau nu.

loading...

Indiferent de situație, onorează-te pe tine

In fiecare zi suntem puse in situatia de a alege. Uneori, alegerile sunt usoare. Ne place culoarea rosie asa ca vom cumpara o rochie rosie si nu una albastra. Deseori insa, alegerile pot fi complicate. Iar mintea ne da intotdeauna argumente pro si contra. Exista insa o cale care te va ajuta sa faci cea mai buna alegere nu doar pentru tine dar si cei din jurul tau, scrie kudika.ro.

Sa spunem ca iubitul tau doreste sa mergeti intr-un loc si, din varii motive, tu nu simti sa faci asta. Poate ca nu te simti tocmai in forma, nu esti atrasa de locul sau persoanele pe care urmeaza sa le vezi. Insa, de dragul lui sau din dorinta de evita o discutie, accepti sa ii faci pe plac.

Timpul petrecut impreuna este departe de a fi o placere si nu te poti bucura deloc. Iti este greu sa fii zambitoare si comunicativa. Si culmea, desi ai avut o intentie pozitiva, sfarsiti amandoi prin a fi frustrati si suparati.

Atunci cand nu ne onoram pe noi insine si nevoile noastre, sufletul nostru se zbate ca o pasare in colivie. Trupul nostru se revolta si refuza sa ne mai asculte. Este greu sa ramanem in armonie si sa fim o prezenta agreabila. Nemultumirea fata de noi insine se aude ca un zgomot care bruiaza orice melodie, oricat ar fi de frumoasa.

La nivel subtil, cel de langa tine simte ca ceva e in neregula si nu intelege ce anume, mai ales daca vrei sa pozezi in iubita perfecta care nu spune nu niciodata.

Insa atunci cand te onorezi pe tine si nevoile tale, ramai intr-o stare de armonie interioara care se reflecta in armonia din exterior. Te simti stapana pe tine si pe viata ta pentru ca stii ce anume este important pentru tine. Iti dai sansa sa renunti la rolul de victima iar celui de langa tine, la rolul de calau. Abia atunci aveti ocazia de a interactiona de pe picior de egalitate si crea o legatura solida si autentica intre inimile voastre.

Data viitoare cand ai de luat o decizie, intreba-te daca te onoreaza sau nu.

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.