"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

18 + seven =

5 − three =

Motive pentru care telefonul se descarcă – Vă plângeți mereu că telefonul vi se descarcă extraordinar de repede? Înseamnă că nu faceți ceea ce trebuie ca să preîntâmpinați acest lucru. Iată care sunt adevăratele motive pentru care rămâneți mereu fără baterie.

loading...

Motive pentru care telefonul se descarcă – Nu îl lăsați să se descarce complet

Specialiștii spun că ne bine să lăsați telefonul să se încarce în proporție de 100%, ci mult mai de folos v-ar fi dacă l-ați încărca mai des și mai scurt.

De asemenea, nu trebuie să lăsați telefonul să se descarce complet, pentru că bateria se va duce foarte repede. Încărcătoarele fără fir sunt, ce-i drept, mult mai practice, însă veți avea o mare problemă dacă le folosiți prea des cu supraîncălzirea bateriei.

Nu în ultimul rând, aveți grijă să folosiți încărcătorul potrivit telefonului vostru, altfel să nu vă mirați că în scurt timp bateria nu va mai funcționa la capacitate maximă și apoi deloc.

Felicia Iederă

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.