"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Horoscop cu Mariana Cojocaru pentru anul 2020 – Mariana Cojocaru anunta un an dificil, cu multe incercari pentru unele zodii, dar si protectie astrala pentru altele. In randurile de mai jos redam previziunile pentru toate zodiile.

Horoscop cu Mariana Cojocaru pentru anul 2020 – HOROSCOP BERBEC

Un an foarte dificil. Pe 28 ianuarie va intre in zodia Berbecului Luna Neagra, care este considerata un malefic. Cea mai buna perioada a Berbecului poate sa fie undeva in luna februarie, august si in septembrie, scrie fabricatinromania.info

HOROSCOP TAUR – Va avea la inceput de an un fel de explozii pe destin. Cei care nu si-au gasit menirea in viata, nu stiu ce misiune au, se pot trezi in situatii ingrate. Cea mai buna perioada va fi luna august.

PUBLICITATE

HOROSCOP GEMENI – La Gemeni este linistea dinaintea furtunii, in sensul bun al cuvantului, pentru ca axa karmica va intra undeva pe data de 5-6 iunie in Gemeni si in Sagetator si multi din tre ei se vor gandi la cum au evoluat. Fiind un an al extremelor, pentru unii ar putea sa fie foarte bine, dar pot fi si prinsi cu garda jos.

HOROSCOP RAC – Racul are, cel putin prima parte a lui 2020, marcata de axa karmica Rac – Capricorn, dupa care cei care nu au rezolvat si nu au inteles ce trebuia, pot avea probleme si din vara incolo.

HOROSCOP LEU – Are un 2020 cu probleme care pot tine de copii, dragoste, chestiuni care sunt foarte profunde. Partea pozitiva poate sa tina de creativitate, in mod deosebit.

PUBLICITATE

HOROSCOP FECIOARA- Are un an cu cumpene din cauza axei care va intre in Gemeni si in Sagetator.

HOROSCOP BALANTA- Balantele trebuie sa inteleaga faptul ca Luna neagra care va intre in Berbec pe 28 ianuarie va fi in relatie directa cu ceea ce inseamna colaborarile, parteneriatele, relatiile sentimentale, tradarile.

HOROSCOP SCORPION – Un an destul de dur in care solutiile vor fi intr-un plan extrem de subtil, adica mai mult decat ce vor putea accesa cu ajutorul intuitiei.

PUBLICITATE

HOROSCOP SAGETATOR – Va avea un an greu din toate punctele de vedere. Trebuie sa constientizeze ca aspectele sunt delicate, dar salvarea e pe astrograma fiecaruia.

HOROSCOP CAPRICORN – 2020 va fi un an destul de ciudat. Pana spre vara nu scapa de socuri. De acolo se va duce totul pe sanatate, loc de munca, dar si relatiile noi aparute in 2019.

HOROSCOP VARSATOR – Varsatorii saturnierni pot fi afectati intr-un astfel de an pentru ca Saturn este in Capricorn, unde este karma negativa. Spiritele uraniene vor avea un an bun din multe puncte de vedere.

PUBLICITATE

HOROSCOP PESTI – Efectul eclipselor din 2020 poate fi ca un fel de tsunami pe destin. Cei care in 2019 au fost afectati de Luna Neagra multi pot sa rasufle usurati, dar altii vor putea sa aiba probleme in continuare. Trebuie sa fie cu mare bagare de seama

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]