"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

five − three =

one × 3 =

Horoscop cu Camelia Patrascanu – Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul pentru saptamana 13-19 ianuarie pentru fiecare nativ din zodiac.

loading...

Horoscop cu Camelia Patrascanu – HOROSCOP BERBEC

O saptamana care incepe cu mult tonus, cu multa inspiratie. Au idei, dar nu toata lumea le intelege – se zbat pentru ele, marti si miercuri, multe discutii in echipa, dar si cu sefii. Au multe planete in zona carierei. Joi si vineri, relatii tensionate.

HOROSCOP TAUR – Saptamana incepe mai lenes sau nu au chef. Se mobilizeaza mai greu. Sunt in forma marti si miercuri – au rezultate mai ales in planul ideilor. Pot primi vesti interesante de la persoane sus in ierarhie sau persoane importante profesional. Joi si vineri muncesc pe rupte.

HOROSCOP GEMENI – Saptamana incepe brusc, cu multe informari, informatii. Marti si miercuri incep sa sedimenteze toate informatiile. Sunt mai discreti, nu fac actiuni riscante, nu se lanseaza in polemici. Joi si vineri sunt in forma si se reliefeaza ca persoane cu tact.

HOROSCOP RAC – Inceputul de saptamana e cu gandul la bani si pot prinde o oportunitate mai simpla de a face bani sau de a salva niste bani. Marti si miercuri pot pune la cala un sistem prin care chiar sa prospere. Joi si vineri, tensiuni in casa.

HOROSCOP LEU – Sunt destul de emotivi, capriciosi. Poate sunt mai orgoliosi, dar isi revin marti si miercuri. Lucreaza in echipa, pot obine bani si sunt buni organizatori. Joi si vineri, destul de multe tensiuni. In weekend isi incarca bateriile in familie, fara musafiri.

HOROSCOP FECIOARA – O saptamana care incepe un pic anevoios, dar marti si miercuri lucreaza bine, sunt inspirate. Tensiuni joi si vineri, din cauza banilor. Nu au voie sa cheltuiasca. Calatorii in weekend.

HOROSCOP BALANTA – Saptamana aduce de la inceput, de luni, nevoia unui prieteni, o persoana care sa le ofere un sprijin. Sunt cu gandul sa se afirme, sa iasa in evidenta. Marti si miercuri isi stabiliesc actiunile in functie de deciziile celorlalti. Poate surprind un secret. Sunt tensionate joi si vineri, din cauza incarcaturii, responsabilititatilor. Se premiaza la final de saptamana, pentru a-si ridica starea de bine.

HOROSCOP SCORPION – Autoritarism, luni: se impun, hotarasc, decid, nu au rabdare. Pot sa-i enerveze pe cei din jur. Marti si miercuri sunt incantatori, repara tot ce au stricat si sunt foatrte populari. Joi si vineri, tensiuni, sanatatea sau probleme administrative care trebuie rezolvate. In weekend se rasfata.

HOROSCOP SAGETATOR – Sunt foarte morali luni, dau lectii. Marti si miercuri, zile foarte bune pentru munca si bani. Au rezultate. Joi si vineri, tensiuni cu un prieten. Primesc niste invitatii sau sunt tentati sa faca ceva, dar ei stiu ca nu au voie excese, cheltuieli. In weekend isi pun cenusa in cap, daca au gresit.

HOROSCOP CAPRICORN – .Saptamana incepe cu gandul la altii. Marti si miercuri, discutii fructuoase. Joi si vineri, tensiuni, pentru deciziile pe care le iau necesita curaj si infrangerea unei inertii. In weekend au nevoie de iubire si sunt foarte tandri.

HOROSCOP VARSATOR – Sunt cu ochii pe partener sau pe colaboratori. Vor sa convinga pe cineva sa fie in barca lor. Marti si miercuri arata unei persoane care sunt avantajele, daca sunt de partea lor. Se bazeaza pe experienta unor specialisti. Tensiuni joi si vineri din cauza planificarii de care nu se pot tine sau a unor acte. In weekend au grija de ei.

HOROSCOP PESTI – Saptamana incepe cu munca, deja se simt obositi, desi vor sa faca foarte multe lucruri. Dar marti si miercuri sunt zile superbe, sunt foarte apreciati pentru calitatile lor: intuitie, sensibilitate, empatie. Patrund in niste medii onorante, speciale, cu oameni cu influenta. Tensiuni, joi si vineri, din cauza altora, poate chiar partenerul de viata. In weekend le-ar prinde bine sa plece undeva, sa-si incarce bateriile.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.