"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de astrolog Vlad Daia – Horoscop complet anul 2020 prezentat de astrolog VLAD DAIA!

Horoscop complet anul 2020 – Berbec

Cariera și statutul social vor fi în prim plan pentru tine, pe tot parcursul anului 2020. Ai acum șansa de a-ți schimba cariera, dacă n-ai făcut-o deja în ultimii doi ani, dar oricum se arată evoluții interesante pe acest plan. Poți să îți dai seama că nu te mai atrage deloc domeniul în care activezi acum și te decizi să-i pui capăt, dar dacă cunoști aceste aspecte și nu iei măsuri, există și șansa de disponibilizare, deoarece Universul te împinge către ceea ce este al tău. În situația în care ai făcut modificările necesare în ultimii doi ani, acum poți evolua foarte frumos la locul de muncă…poți ajunge chiar în poziții de conducere, deci ieși în față, spuneți părerea, chiar dacă ai senzația că vei da greș, ai susținerea necesară anul acesta pentru avansări.
Și statutul social se poate schimba, adică poți să te căsătoreșți, poți divorța, sau să găsești un partener foarte interesant cu care să-ți dorești să construiești sau să muncești cot la cot pentru un scop comun și extrem de important. Curajul este de partea ta, deci acționează în acest domeniu.

În perioada aprilie – august se va accentu domeniul comunicării, deci vei fi mai sociabil, te vei mișca mai mult și vei dori să afli informații noi. Chiar este un moment bun de a caută răspunsuri la problemele tale, deoarece acum ajutorul în probleme vine mai ușor, fie prin cineva, fie prin informațiile care ajung la tine. Poți să te decizi să faci unele cursuri de perfecționare sau să începi să înveți un nou domeniu, sau o limba străină.

A doua parte a anului este croită pentru tine, deoarece Marte se va află în semnul tău…și nu există perioadă mai bună pentru Berbeci decât aceasta. Te vei simți în elementul tău, vei prinde vânt sub aripi și vei simți că nimic nu te poate opri. Chiar este o perioadă de acțiune pentru tine, deci plănuiește ceea ce-ți dorești în prima jumătate a anului, iar din vara dă-i bătaie. Însă există și un revers al medaliei, nu doar pentru tine, dar mai ales pentru tine, agitație maximă. Marte este cel mai potent în Berbec, deci nervii vor fi întinși la maxim, energia va fi intensă, dacă știi să-ți gestionezi energia, va fi în folosul tău, dacă nu ai învățat cum stă treaba cu energia ta, s-ar putea să te afecteze și pe tine acest exces, de aceea este indicat să te implici în proiecte, să faci sport, să ai activități cât mai multe și mai diverse.

Horoscop complet anul 2020 – Taur

Pentru Tauri, sectorul cel mai vizat este reprezentat de străinătate, călătorii, studii și evoluție spirituală. Aș spune că este unul dintre cei mai interesanți ani pentru Tauri, deoarece ei fac curățenie la nivel profund de doi ani încoace…au căutat răspunsuri peste tot, dar pentru cei care nu le-au găsit până acum, în 2020 au șansa de a li se arăta calea. Sigur, puteți pune accentul pe diferite studii, pe călătorii și pe descoperirea de noi culturi…dar…cea mai interesantă ar fi călătoria spirituală, spre noi meleaguri de conștiință. Acum aveți șansa să vă deschideți mintea, să primiți răspunsurile care le căutați, care să vă ajute pe mulți ani de acum înainte sau chiar pe viață. Nu vă veți mai întâlni cu asemenea șansă…deci profitați la maxim. Pe lângă faptul că puteți primi niște răspunsuri, le veți pune foarte ușor în parctică, deci aveți într-un fel drumul scurtat sau puteți prinde acum o ‘scurtătură’. Cei care sunt la facultate acum sau fac studii de lungă durată, sunt și ei susținuți, prin muncă asiduă, pot ajunge foarte departe în domeniul studiat, mai ales cei din cercetare, pot descoperi lucruri foarte importante.

Se schimbă profund și în acest an gândirea și filozofiile de viață, cum ziceam, puteți ajunge la un alt stadiu de conștiința, v-ați transformat și până acum, dar acum pot veni și rezultatele concrete. Deci lăsăți să plece ideile învechite și deschideți-vă din ce în ce mai mult, să nu uităm că și Uranus se află în semnul vostru, care vă face și mai mult să va transformați…Iar cei încăpățânați…vor fi obligați să se schimbe…deci atenție, nu vă împotriviți și nu mai încercați să controlați lucrurile.

Planeta voastră Venus, va sta mai multe luni în zona banilor și valorilor, din aprilie până în august, astfel aveți oportunitatea să faceți mai mulți bani, să găsiți un job mi bine plătit, să găsiți un al doilea job, deci concentrare pe bani lunile astea. În același timp puteți fi ajutați să vă schimbați viziunea legată de bani, știm că banii sunt importanți pentru voi…acum aveți șansa să vă îndreptați anumite concepte greșite legate de bunuri și valori și chiar față de propria valoare, este momentul ideal să investiți în voi și să vă scoateți în față potențialul.

A doua parte a anului poate fi mai ciudată pentru voi, deoarece va fi activată zodia dinaintea voastră. Din nou, din a treia direcție, vi se activează interiorul și conștiința, chiar și subconștientul. Veți simți nevoia să va uitați mai atent la voi, la aspectele care vă nemulțumesc sau la lucrurile care le vroiați uitate. Subconștientul și inconștientul ies acum la suprafață. Somnul posibil să fie și el dat peste cap, iar sănătatea trebuie ținută sub observație, mai ales când vine vorba de infecții, tăieturi, mici accidente. Posibile probleme cu mașina sau călătoriile. Ideea este de acceptare a lipsei controlului, de deschidere către transformările care le suferiți și depășirea limitelor mentale.

Horoscop complet anul 2020 – Gemeni

Pentru voi se activează o zonă mai obscură, mai ascunsă…nu că ar fi un lucru rău, ci va trebui să mergeți adânc în interiorul vostru și să vă învingeți fricile. În pirmul rând, puteți avea de-a face cu moșteniri, cu taxe, cu probleme financiare mai ales când vine vorba de resursele altora, de exemplu cu împrumuturi luate de la bănci sau terți. Și-n ultimii doi ani puteau apărea situații din această sfera, nu s-au terminat încă răsturnările de situații, dar anul acesta puteți găsi și soluții la problemele voastre. Trebuie să învățați să fiți independenți, mai ales când vine vorba de resurse și să vă bazați mai mult pe proprile puteri. Și din partea statului pot să apară probleme, fie că ați uitat să plătiți ceva, fie apar acte și situații vechi, de care trebuie să va ocupați. Puteți începe să fiți atrași de zona ocultă, de științele așa zise oculte, puteți să vă informați mai mult în acest domeniu, dar atenție și ce informații luați de bune. Sexualitatea este și ea sub lupă, în sensul că vă puneți întrebări și în acest sector și nemulțumirile încep să iasă la suprafață, inclusiv atenție la probleme de sănătate în setorul uro-genital. Toată această energie din interior care nu vă dă pace, puteți să o folosiți în cuplu…doar să găsiți și deschiderea necesară la partener…de altfel și voi trebuie să vă deschideți mai mult mintea și să lăsăți preconcepțiile deoparte.

Planeta iubirii se va afla în semnul vostru din aprilie până în august…deci, vești bune. Ce înseamnă acest lucru? Păi poate însemna faptul că veți fi mult mai carismatici, mult mai plăcuți și chiar mai buni și pacifiști decât în mod normal. Va puteți ocupa mai mult de voi sau de imaginea voastră, deci dacă vă doreați niște schimbări de look, lunile acestea sunt cele mai benefice. Vă puteți apleca mai mult asupra ideii de iubire și ce reprezintă ea pentru voi. Puteți simți mai mult nevoia de iubire și de împlinire sufletească…puteți oferi mai multă iubire în perioada aceasta. Puteți investi în voi, sub orice formă ar fi această investiție…deci, ochii pe voi.
A doua parte a anului îți aduce mai multă socializare. Vei ieși mai mult, vei simți nevoia să vorbești cu prietenii, cu cei dragi și să ieși mai mult. Te poți implica chiar în asociații sau în diferite grupuri de oameni, care au un scop comun, fie filantropia, fie animalele etc. Atenție însă că pot să apară certuri în cercurile tale de prieteni, sau câțiva prieteni să întindă coarda la maxim…de aceea există șanse să rupi câteva legături de prietenie în această perioadă.

Rac

Relații…relații…relații. Tu ești printre zodiile cele mai vizate în acest an, poate chiar a doua cea mai vizată, după Capricorn, dar va fi și ultimul an cu reflectoarele pe tine, deoarece zodia opusă ție este plină ochi. Ce reprezintă zodia opusă… relațiile, desigur. De fapt reprezintă exteriorul tău, tot ceea ce te înconjoară.

Deja ai făcut curățenie la sânge în relațiile tale în ultimii doi ani…încă vei mai face, doar că anul 2020 aduce și niște rezultate…sau unele conexiuni pe care le așteptai de ceva vreme. Astfel…vei scăpa de unele persoane din jurul tău, dar cu șanse de apariție a unor oameni pe placul tău, care de mult nu ai întâlnit. Racii căsătoriți, ajung la o cotitură, fie pozitivă, fie negativă, adică, mariajele care funcționează, se vor consolida, vor construi și mai mult împreună, mariajele eșuate, au cele mai mari șanse să se rupă. Persoanele singure au șansa destul de mare aș spune, să-și găsească persoana aleasă…deoarece este atât de multă energie în această zonă, încât Universul lucrează intens pentru a-ți aduce ce-i mai bun când vine vorba de relații. De aceea, fii deschis către noi relații, lasă-i să plece pe cei care nu îți mai sunt pe plac și vei avea doar de câștigat. Sigur, relațiile înseamnă și parteneriate de afaceri de exemplu, și acestea pot fi tranșate dacă există, sau noi parteneri de afaceri apar la orizont. Per total, important este să-ți înveți ultimele lecții legate de relații și în plus, să înveți cât mai mult despre tine…deoarece prin aceste relații, tu te dezvolți de fapt pe tine și ajungi să te cunoști mult mai bine, ba chiar poți ajunge să îți dai seama că te poți baza exclusiv pe tine, că ești capabil de mult mai mult decât credeai până acum.

Planeta iubirii se va afla câteva luni, între aprilie și august în semnul dinaintea ta, unde va pune din nou accentul pe iubire și relații. Pot ieși la suprafață din trecut, situații legate de iubire, vechi relații pot să reapară, pentru a-ți clarifica tu ultimele aspecte legate de iubire. Poți căuta acum acel sentiment de iubire din interiorul tău, nu este nevoie să fie iubire pentru o persoană, ci poate fi starea de pace și iubire interioară, pe care ai acum șansa să o înțelegi mai bine. De asemenea, poți rezolva răni vechi, prin iertare și înțelegere în primul rând. Poți ierta oameni care ți-au greșit, nu înseamnă obligatoriu că ești nevoit se iei legătură cu ei, ci pur și simplu să înțelegi și să închizi niște capitole dureroase. Atenție în aceste luni la problemele de sănătate de la nivelul gâtului.

Ultima jumătate de an te poate surprinde cu un alt nivel de energie când vine vorba de munca ta. Vei avea avântul necesar să îți duci la bun sfârșit toate proiectele, vei avea ideile necesare pentru a-ți îmbunătăți munca și proiectele. Acum ai șansa să ieși în față la jobul tău și să le demonstrezi superiorilor că tu ești persoana potrivită pentru avansare. Se pot isca și scandaluri sau certuri la locul de muncă, deoarece energia este mai intensă, depinde de tine să-ți controlezi nervii și să încerci să aplanezi posibilele conflicte. De asemenea, poți să-ți dorești mai mult când vine vorba de statutul tău în societate, vrei să evoluezi, sub o formă sau alta, iar acum este timpul cel mai potrivit. Găsește modalitatea prin care poți evolua și pune-ți în practică ideile, acum poți crește în câteva luni cât ai crescut în câțiva ani de zile.

Horoscop complet anul 2020 – Leu

Muncă, muncă și iar muncă. Cam așa s-ar defini într-un cuvânt anul 2020 pentru tine. Va fi un an destul de greu, deoarece ești presat pe sectorul muncii și al sănătății de multe planete. Vei munci probabil mai mult ca în orice an, într-un fel poate fi un lucru pozitiv, poți găsi un job mai bun, poți avea mai multe proiecte, poți găsi un al doilea job, dar tot acest stres te poate costa într-o măsură sănătatea. Același sector cu muncă este împărțit și de sănătate, de aceea aș ține sub control sănătatea și stilul de viață. Fii atent care îți sunt limitele, renunță la ce nu-ți face bine legat de sănătate și caută să te odihnești când ai ocazia. Posibilele zone unde pot să apară probleme de sănătate sunt sistemul osos, dinții, ficatul sau șoldurile și sistemul genital de asemenea.

Stilul de viață poate fi acum schimbat, poți începe să mănânci sănătos, să faci sport, să faci diferite activități și chiar să te apleci mai mult asupra sănătății tale generale. Și munca de acasă nu va lipsi, în sensul că ori îți vei găsi un job la domiciliu, ori poți avea unele proiecte acasă, ori să te apuci de cine știe ce proiecte de renovare etc. Ți-ai schimbat și în ultimii doi ani modul tău de a lucra, anul acesta poți pune în practică ce ai descoperit în această perioadă, dacă nu ai făcut-o deja, acum ar trebui să aplici lucrurile descoperite pentru ușurarea muncii zilnice. Poți ajunge și la o saturație când vine vorba de lucruri, când vine vorba de prea mult și astfel să te decizi să-ți simplifici viața, sub orice formă ar fi această simplificare.

Între aprilie și august, Venus se va afla în casa socializării și a prietenilor, de unde te va împinge către ieșiri, întâlniri cu prietenii, dorința de a vorbi cu oamenii și chiar ei vor fi foarte atrași către tine. Poți fi de folos multor prieteni în această perioadă, de la lucruri practice până la un simplu sfat. Caută să ieși mai mult, caută să cunoști oameni noi, în final te vei simți foarte bine. Pe perioada retrogradării venusiene pot apărea conflicte cu apropiații tăi iar unele relații se pot rupe, dar totul va fi spre binele tău. Vechi relații pot reveni acum în viața ta, posibil oameni care pur și simplu nu i-ai mai văzut de mult timp.

Ultima jumătate a anului poate fi o perioadă interesantă legat de studii sau de călătorii în străinătate. Cei care studiază la facultate, master, doctorat, pot avea o perioadă foarte benefică, în care vor putea munci cu mai mult spor decât în mod normal. Alții se pot hotărî acum să înceapă o formă de studiu sau o specializare. Puteți fi puși deasemenea pe dorința de a călători, atenție însă la mici incidente sau accidente. Mai poate exista o dorința puternică de a afla niște răspunsuri din zona spiritualului, unele întrebări pot să vă irite mai mult ca deobicei și să începeți o căutare serioasă de informații care vă pot clarifica unele aspecte mai filozofice ale vieții.

Horoscop complet anul 2020 – Fecioară

Pentru tine se activează o zonă mai puțin problematică în 2020 și anume casa a cincea, care ține de copii, de hobbyuri, de plăceri și de pasiuni trecătoare. Acum ai șansa de a te apleca mai mult asupra lucrurilor care îți fac plăcere, de exemplu să începi un nou hobby, sau să reiei un hobby vechi care l-ai abandonat acum ceva ani. Poți să-ți acorzi mai mult timp ție, chiar să te ocupi de aspectul fizic, să te răsfeți la spa, sau să-ți petreci timpul cum îți face ție plăcere. Relația cu copiii se transformă și ea, se transformă de doi ani încoace, dar acum ai șansa de a culege roadele acestor transformări și relația voastră să ajungă la o maturizare, să devină o relație mai armonioasă sau măcar constructivă. În același timp îți poți rezolva proleme din propria copilărie, ieșind acum la suprafață probleme care părea că le-ai uitat.

Cei care au propriile afaceri pot avea parte de rezultate în urma muncii depunse în ultimii doi ani, pot apărea noi contracte, noi colaborări, noi clienți, dar veți avea destul de muncă, deoarece schimbările necesare în acest sector nu s-au terminat încă. Pot să îți iasă în cale diferite situații de risc, în special investiții cu un anumit grad de risc. Ține de flerul tău cum vei acționa, deoarece este o sabie cu două tăișuri…mai mult ca niciodată în 2020, aș zice că este nevoie de analizarea situației, dar și de intuiție pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Între aprilie și august este o perioadă benefică în ceea ce ține de carieră și job, deci încearcă să ieși în evidență în fața superiorilor, caută beneficiile care îți pot fi oferite acum și arată ce ai mai bun de oferit, nu este exclus să primești o promovare sau să găsești un job mai interesant pentru nevoile tale. Dacă ai probleme nerezolvate cu statul, acum este momentul ideal să acționezi.
Ultima jumătate de an te poate surprinde cu un anumit freamăt interior, anumite sentimente sau stări care nu-ți dau pace…ceva din adâncul tău vrea să iasă la suprafață, iar acum este momentul prielnic de a rezolva aceste stări interioare. De asemenea, tot acum poți avea de-a face cu chestiuni precum moștenirile, sau resursele altora. Fie că primești vreo moștenire, fie că te ocupi de documente de acest gen, fie că rezolvi unele probleme ce țin de creditele tale…acum este momentul să insiști pe aceste teme, deoarece planetele sunt de partea ta.

Horoscop complet anul 2020 – Balanță

Cele mai importante sectoare pentru tine în 2020 vor fi familia, casa și imobiliarele. Va fi un an în care relația cu familia ta se poate transforma, sigur, transformările le observi de câțiva ani încoace, dar acum ai șansa de a vindeca problemele dintre tine și părinți, ai posibilitatea de a strânge mai mult legătură dintre voi și de a fi un real ajutor unii pentru ceilalți. Este posibil ca familia să-ți ceară mai mult ajutor, să fie într-o situație în care au nevoie de suportul tău, dar toate aceste aspecte vor întări relația voastră pe tot parcusrsul anului. Și casa ta poate fi acum un punct important, chiar există șansa de mutare, dacă nu ai făcut-o deja în ultimii doi ani, sau te gândești la o renovare, la anumite schimbări care le dorești de ceva vreme. Nici aspectele legate de investiții imobiliare nu sunt rele, te poți decide să cumperi o locuință, sau să vinzi, orice ai avea nevoie, acum este anul potrivit pentru astfel de mutări imobiliare.
Pot de asemenea să revină în atenția ta situații din copilărie, răni vechi care pot fi vindecate anul acesta. Acum ai șansa de a face un bilanț al vieții tale, mai ales în ceea ce privește prima parte a vieții și să tragi niște concluzii extrem de folositoare, care te pot ajuta să faci pași înainte. Situații patrimoniale sau familiale care trenează de ani buni, poate chiar din copilăria ta, care acum cer să fie rezolvate. Este cea mai bună perioadă să te ocupi de ele, inclusiv de acte și documente legate de moșteniri sau de imobiliare.
Planeta ta guvernatoare, Venus, va sta între aprilie și august în zona călătoriilor și studiilor, de aceea ai o perioadă benefică pentru a călătorii, în special în străinătate, vei avea doar de câștigat de pe urma călătoriilor, chiar și afacerile cu străinii pot fi foarte profitabile în această perioadă. Studiile sunt și ele bine aspectate, mai ales cei care fac studii de lungă durată, dar poți să te decizi acum să urmezi unele specializări, îți vor folosi inclusiv financiar pe viitor.

De asemenea, poate fi o perioadă în care începi să cauți informații, în special filozofice și spirituale, care să te ajute să-ți șlefuiești cunoașterea și conștiința și acum poți primi răspunsurile cele mai bune.

Ultima jumătate a anului va fi una mai stresantă pentru tine, deoarece Marte îți va afecta relațiile. Fie că vorbim de relația cu partenerul, prietenii, colaboratorii sau clienții, vei avea parte de agitație și stres. Marte aici animă lucrurile și te face mai irascibil, poți fi câteodată pus pe harță, sau cei din jur pot veni la tine cu nervii întinși la maxim. Ideal ar fi să aplanezi cât de mult situațiile și să eviți să intri în discuții care nu te privesc.

Pentru consultatii astrologice personalizate cu astrologul Vlad Daia, accesati acest link www.astroexpert.ro/ consultatii/

Scorpion

Dacă ești Scorpion, cel mai mult vei simți presiune pe gândire și comunicare. În această zonă se îngrămădesc planetele în 2020, de unde te vor pune la treabă când vine vorba de modul de a gândi și de a comunica. Gândirea și comunicarea sunt deja de ceva ani în transformare, doar că de anul acesta lucrurile încep să prindă contur, nu mai este un haos general ca până acum. Ai un an la dispoziție pentru a-ți îmbunătăți modul de a comunica, modul de a pune gândurile în cuvinte și de a te face înțeles. Ai lucrat mult la aceste două capitole, acum poți ieși în evidență cu ideile tale, cu soluțiile care le găsești mai repede decât alții. Gândirea a devenit mai serioasă, mai adâncă, mai înțeleaptă…iar acum ai șansa să pui în practică ceea ce ai învățat în ultimii doi ani. Poți să începi unele cursuri sau specializări anul acesta, ai o mai mare deschidere spre așa ceva, chiar și spre învățarea unei limbi străine. Călătoriile scurte sunt și ele de bun augur, sau pur și simplu poți fii în mișcare mai mult decât de obicei.

Între aprilie și august se activează pentru tine zona moștenirilor, a resurselor exterioare și a sexualității, motiv pentru care poți primi unele cadouri sau moșteniri, pot veni resursele altora mai ușor către tine, poți face un împrumut mai ușor. Începi să-ți deschizi mai mult partea ‘ascunsă’ și să fii mai dezinhibat…pe lângă toate acestea, ai șansa de a-ți vindeca răni vechi, de care acum nu îți mai este atâta de frică. Cere ajutorul, caută un psiholog, caută o mână de ajutor, te poate îndruma spre o soluție mult mai rapid decât dacă ai fi pe cont propriu. Pe lângă toate aceste, vei fi ajutat în transformarea ta legată de comunicare, deoarece în aceste luni îți vei putea exprima mai ușor dorințele, nu îți va mai fi teamă să fii tu, să-ți expui interiorul și poate fi ca o eliberare pentru tine, deci deschide-te cât de mult poți.

În ultima jumătate de an vei munci cât poți de mult…și vei putea…energia este de partea ta și vei simți că poți muta munții din loc. La job lucrurile vor merge mult mai ușor, ba chiar poți fi promovat pe un post de conducere sau să fii pus responsabil pentru un nou proiect. Poți de asemenea să găsești încă un job, pe lângă cel principal, deoarece ai forța necesară să duci totul în spate. Atenție însă la sănătate deoarece pot exista infecții, răceli, mici accidente sau tăieturi. Este și o perioadă bună pentru operații în cazul tău, mai puțin cât Marte va fi retrograd. Ai șansele cele mai bune să te apuci de un sport în aceste luni și să te ții de el, pe termen lung.

Săgetător

În sfârșit reflectoarele se mută de pe tine…ultimii cinci ani fiind cam agitați, acum poți începe o perioadă de refacere dar și de sedimentare a lecțiilor primite în acești ani. Jupiter îți părăsește semnul și se mută în zona financiară, unde va sta tot anul 2020. Aici sunt și celelalte planete importante, care te vor ajuta în transformarea viziunii tale asupra resurselor tale, talentelor tale și a propriei valori. Ai oportunitatea de a fii mai chibzuit cu banii tăi, poți căuta moduri mai constructive de cheltuire a banilor. Acum poți căuta noi surse de venit sau chiar să cauți un job mai bine plătit. Vei începe să gândești strategic când vine vorba de bani și resurse, chiar ar fi indicat să-ți faci un plan pe termen lung…sau să gândești la scară largă, ajunge cât ai gândit la scară mică. Poți investi în tine, în talentele tale sau pur și simplu să ai acum curajul să scoți la suprafață calitățile pe care le-ai ascunsc atât de mult timp.

Viața sentimentală este și ea animată, mai ales în perioada aprilie – august, când planeta iubirii se va afla în casa relațiilor tale. Poți oferi mai multă iubire acum, vei deveni mai deschis în toate relațiile tale, de la partener până la cunoștințe și vei avea doar de câștigat de pe urma relațiilor tale. Poți căuta să petreci momente romantice cu partenerul tău de cuplu, sentimentele plăcute fiind la cote înalte. Și parteneriatele de afaceri sunt foarte bine aspectate, mai ales dacă situația cere ca partenerii să pună bani la comun pentru demararea sau extinderea unei afaceri.

Marte te ajută și el în ultima jumătate a lui 2020 în viața sentimentală. Vei flirta mai ușor, vei simți că ai mai mult curaj, iar astrele sunt de partea ta, deci fă pasul care-l evitai în iubire, spune ce ai de spus, pentru că șansele sunt de partea ta. Relațiile deja existente se vor suda și mai mult, dar atenție la gelozie, poți avea unele scăpări. Iar pentru cei singuri, vara aceasta este perioada cea mai bună pentru a atrage un partener pe placul vostru. Caută să ieși în public, să te întâlnești cu oamenii și să-ți extinzi cercul de cunoștințe…nu știi niciodată de unde apare șansa.

Horoscop complet anul 2020 – Capricorn

Ești de departe cel mai vizat semn în 2020, deoarece în semnul tău se află trei planete importante, Jupiter, Saturn și Pluto și pentru câteva luni și Nodul Sud se află pe domeniul tău. Energia este axată pe tine din toate punctele de vedere, ceea ce poate fi văzut din două unghiuri, primul, în care te sperie toate aceste aspecte și crezi că viața îți este dată peste cap, și al doilea unghi, în care realizezi că ți se oferă oportunitatea de a evolua mult, într-un timp scurt, având în vedere că nici o altă zodie nu primește atenția planetară pe care o primești tu, poți profita de aceste conjuncturi și să te deschizi către schimbări profunde și de anvergură.

Sigur, simți de doi ani atenția crescând asupra ta…anul acesta fiind și mai mulți ochi ațintiți spre tine, dar acum începi să fii și ajutat, parcă până acum aveai senzația că ți se pun doar piedici și apar doar probleme, acum se mai schimbă puțin atmosfera. Jupiter vine și îți mai taie din așa zisele probleme, dar în același timp te face mai atent la propria persoană, te poate ajuta să-ți dorești și tu schimbarea și să nu te mai împotrivești, sau cel puțin să nu mai pară atât de grea toată această transformare. Ultimii doi ani, dar și acesta, sunt cei mai importanți ani din viața ta, în special dacă ai ascendentul în Capricorn, iar în toată această perioadă se întâmplă o transformare reală, renunți la ce este vechi, la ce nu-ți mai folosește și se pregătește terenul pentru ceva nou. Este un proces profund de maturizare, din toate punctele de vedere, începi să vezi lucrurile dintr-o cu totul altă perspectivă, lași în urmă trecutul, descoperi lucruri și idei noi și vrei să atingi ‘viitorul’ tău sine.

Poate fi și o perioadă de izolare, mai ales ultimii doi ani, dar scopul este de a te cunoaște pe tine mult mai bine și a înțelege că ești suficient, că nu ai nevoie de cineva sau de ceva…ci că te poți baza pe proprile forțe. Important este să nu te împotrivești acestui proces, să lași lucrurile, ideile și oamenii să plece și nu-ți fie teamă de singurătate, este o chestiune temporară, lucrurile vor începe să se miște din nou, ‘blocajul’ în care te simți este doar o unealtă pentru a te transforma.

Sectorul muncii și al sănătății va fi vizitat de Venus între aprilie și august, de unde îți va insufla poftă de muncă, te vei descurca mult mai bine la job, te va susține în relațiile cu colegii și poate să-ți aducă chiar și o mărire salarială sau găsirea unui job mai bine plătit. Acum poți să te ocupi mai mult de sănătate, chiar și de răsfățul tău, dar atenție la probleme legate de zona gâtului.
Viața de familie și căminul pot fi puțin afectate anul asta, în a doua jumătate, deoarece Marte aduce anumite animozități când vine vorba de relația cu părinții, deci atenție la certuri familiale. Pentru a-ți folosi toată această energie, este indicat să o canalizezi către proiecte legate de domiciliu, fie o renovare, fie modificări prin casă, fie chiar o mutare.

Vărsător

Aș putea spune că tu ești unul dintre cele mai puțin vizate semne, deoarece toată acțiune se petrece într-o casă mai puțin activă pentru tine…dar să nu crezi că ai scăpat așa ușor…mai ales că de anul viitor, ești scos la tablă de către planete.

Toată energia se concentrează pentru tine în ultima casă astrologică, o zona ce ține de inconștient și subconștient, ține de adâncurile tale, de somn și de vise, dar și de bolile cronice. Puteai să te simți blocat în ultimii doi ani, să ai senzația că nimic nu se mișcă, că nu apare nimic nou în viața ta…și anul acesta vei simți asemănător…doar că în 2020 ai șansa de a te adânci în tine, de a scoate la suprafață unele probleme care doreai să rămână undeva uitate. Este un an în care inconștientul poate deveni conștient, lucrurile ascunse ies la suprafață, fie că vorbim de interiorul tău, fie că vorbim de lucruri ascunse de alții. Este o perioadă benefică pentru introspecție, pentru retragere din societate pentru a te cunoaște mai bine. Vei dori să stai mai mult timp retras, cu tine, fără tumultul exterior și este un aspect care te va ajuta, doar că rezultatele le vei vedea abea peste vreo trei ani. Dușmanii ascunși pot apărea anul acesta pentru a-ți băga niște bețe în roate, caută să închizi ce ai de închis cu ei și să mergi mai departe.
Sănătatea însă îți poate da niște bătăi de cap, dacă ai avut probleme în ultimii doi ani, acum ai șansa de a găsi soluții pentru problemele tale. Ar fi indicat să ții sub observație sistemul osos, dinții, sistemul genital, ficatul și șoldurile. Somnul este și el afectat de vreo doi ani și anul acesta va fi cam la fel. Deci ia-ți tot repausul necesar anul acesta, că de la anul…ești pus la treabă serioasă, crede-mă.

Între aprilie și august, ți se activează casa a cincea, ce vizează hobbyurile, copiii, iubirile pasionale și plăcerile tale. Poate fi o perioadă de flirt, vei atrage mai ușor atenția celor din jur, dar atenție, relațiile care încep acum se cam sting la fel de repede cum au început, deci nu-ți pune speranțe prea mari în cine apare acum. În schimb, poți avea o relație mult mai bună cu copiii tăi, te poți apleca mai mult asupra talentelor tale, sau pur și simplu să-ți acorzi mai mult timp și să te duci la un spa, la o sala de fitness, la cosmetică etc. Răsfață-te cât poți de mult în aceste luni.

Ultima jumătate de an aduce mai multă agitație, mai ales mentală, deoarece Marte intră pe terenul gândirii și comunicării tale. Poți fi mai agitat, mai irascibil și să-ți lipsească cu desăvârșire răbdarea. Dar acum poți fi mai activ în proiectele și munca ta decât deobicei. Ai mai multă energie pentru mișcare, ideile vin foarte repede, deci folosește această energie la job, în proiecte noi sau în diferite activități. Te poți apuca de un sport sau te poți plimba mai mult, acum fiind o perioadă bună pentru a porni în diferite aventuri. Și cursurile sunt binevenite, nu ar strica să te perfecționezi în domeniul tău, sau să începi să studiezi ceva nou.

Pești

Anul 2020 aduce pentru cei din zodia Pești mai multă socializare. Acum doi ani ai început un proces serios de selecție între prietenii și cunoștințele tale, ai tăiat la sânge până acum, anul acesta încă se mai pot face ultimele retușuri, dar încep să apară și relațiile noi. Cercul de prieteni se schimbă, grupurile în care te simțeai cândva bine nu mai îți trezesc același entuziasm, de aceea se și întâmplă delimitarea ta de anumiți oameni, este normal, relaționarea ta se maturizează, nu mai ai timp de relații superficiale, de oameni falși și altele asemenea. Este momentul să te ridici la un alt nivel, să vezi relațiile din altă perspectivă și să dai drumul la cele vechi, în același timp fiind deschis către noi oportunități și idei. Din fericire, anul acesta ai șansa de a găsi grupuri noi în care să simți că ai mai multe în comun, pot să apară noi prieteni cu care simți că ceva te unește. Deschide-te către noi relații, chiar cu oameni care până ieri credeai că nu poți să ai nimic în comun. De altfel, dacă ești implicat în anumite asociații, de exemplu filantropice sau asociații iubitoare de animale, acum treaba devine mult mai serioasă, te poți implica mult mai mult și poți aduce cu adevărat o schimbare în aceste grupuri.

Relațiile familiale vor trece printr-o perioadă bună între aprilie și august, când Venus va parcurge casa familiei și a căminului. Armonia va dăinui în familia ta, vei dori ca relațiile dintre tine și părinți să fie cât mai bune posibil. Și căminul poate să-ți ofere o energie mult mai bună, astfel îți încarci bateriile la maxim. Poți face și unele îmbunătățiri când vine vorba de casa ta, sau o redecorare cu mult bun gust.

Ultima jumătate de an aduce mai multă energie în zona financiară și a valorilor. Vei alerga mai mult după resurse, vei avea energia necesară să miști lucrurile astfel încât să obții mai multe venituri. Fie că poți să-ți iei un al doilea job, fie că reușești să obții a doua sursă de venit, ai toate șansele în această perioadă să atragi mai mulți bani. Vei simți nevoia să investești mai mult în tine și în același timp să-ti scoți în evidență talentele și capacitatea de muncă și este ideal să faci aceste lucruri, deoarece ai șanse mari de succes. Însă trebuie să fii atent la furt de bani, pierderea banilor și la impulsuri, deoarece uneori impulsul momentului te poate provoca să nu faci cea mai bună investiție, deci caută să respiri de câteva ori înainte să bagi mâna în portofel. Și investițiile în mașini sunt foarte benefice în această perioadă, de la achiziții până la reparații și modificări.

Pentru consultatii astrologice personalizate cu astrologul Vlad Daia, accesati acest link www.astroexpert.ro/ consultatii/

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.