"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

17 + 1 =

twenty + 13 =

Medicii ginecologi au un rol foarte important si nicio femeie nu ar trebui sa se sfiasca sa mearga la un consult. Ginecologia este ramura medicala care se ocupa de organele de reproducere, sarcina si nastere, iar ginecologii sunt obisnuiti sa se confrunte cu tot felul de probleme ale femeilor.

loading...

Cu toate acestea, ei au parte si de paciente care ii scot din sarite. Acestia au dezvaluit ce ii deranjeaza la cele care le trec pragul si ce nu ar trebui sa faca femeile care vin la ei.

1.Nu iti pune singura diagnosticul dupa o cautare a simptomelor pe Google. Singurul care poate diagnostica in mod corect este ginecologul.

2.Nu iti anula programarea pentru ca esti la menstruatie. Ginecologul stie ce inseamna asta si nu ar trebui sa iti fie rusine.

3.Trebuie sa stai in pozitia corecta pe masa de ginecologie si poti sa te urci singura acolo

4.Daca mergi la un ginecolog nou, trebuie sa ii spui daca ai copii si daca i-ai adus pe lume in mod natural sau prin cezariana.

5.Nu uita de testul Papanicolau. Acesta se face la trei ani si este simplu si rapid. Ginecologii recomanda femeilor sa-l faca si cu siguranta medicului tau nu ii va placea daca au trecut ani de zile si tu nu l-ai facut.

6. Sa nu te simti rusinata si sa nu-i ascunzi medicului problemele care se intampla in zona ta intima. El trebuie sa stie ce ti se intampla pentru a te ajuta sa scapi de neplaceri.

7. Vorbeste deschis despre viata ta intima. Ginecologii vad si aud lucruri ciudate tot timpul, nu esti singura care poate avea chestii dubioase de spus.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.