"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

ALOCATIILE pentru copii se MAJOREAZA – Cuantumul alocatiei de stat pentru copii se majoreaza cu 100% din rata medie anuala a inflatiei, incepand cu data de 1 ianuarie 2020, potrivit unei masuri publicata in Monitorul Oficial.

ALOCATIILE pentru copii se MAJOREAZA! Klaus Iohannis a promulgat legea

In 2019, alocatia pentru copii a fost de 300 lei pentru copiii cu varsta de pana la doi ani sau de pana la trei ani, in cazul copilului cu handicap; 150 lei pentru copiii cu varsta cuprinsa intre doi ani si 18 ani, precum si tinerilor care au implinit varsta de 18 ani, care urmeaza cursurile invatamantului liceal sau profesional, organizate in conditiile legii, pana la terminarea acestora; 300 lei pentru copiii cu varsta cuprinsa intre trei ani si 18 ani, in cazul copilului cu handicap.

Pe langa aceasta prevedere care a fost publicata in Monitorul Oficial, mai exista o propunere care vizeaza dublarea alocatiilor pentru copii, respectiv 600 lei pentru copiii cu varsta de pana la doi ani (trei ani pentru copiii cu handicap), 300 lei pentru copiii cu varsta intre doi si 18 ani si 600 lei pentru copiii cu varsta cuprinsa intre trei ani si 18 ani, in cazul copilului cu handicap.

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]