"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Au rămas multe dileme în urma morții jurnalistei Cristina Țopescu, iar una dintre ele ar fi aceea de ce niciunul dintre membrii familiei nu a căutat-o timp de trei sătpămâni.

Medicul Monica Pop a dezvăluit că mama Cristinei locuia de ceva vreme în București, unde se mutase tocmai pentru a-i fi mai aproape fiicei ei. Cu toate astea, femeia în vârstă de 78 de ani nu a luat legătura cu ea timp de trei săptămâni.

Rodica Țopescu i s-a confesat Monicăi Pop la ceremonia de incinerare de joi.

Nu puțini au fost cei care au arătat spre mama Cristinei, prima soție a regretatului Cristian Țopescu, întrebându-se de ce aceasta n-a sunat-o de Anul Nou sau de ce nu a avut nicio reacție când a văzut că fiica ei nu o caută.

PUBLICITATE

”Mama Cristinei locuia în București de ceva vreme. Eu nu am știut. O cunoșteam pe mama Cristinei doar ca pacientă. Era aici și a aflat de moartea Cristinei din media. Deci n-a venit de nicăieri, din nicio Suedie, din nicio Germanie, era aici. (…) S-a întors din Germania pentru Cristina. A văzut că ea nu era tocmai bine și a venit în București. A plecat din România ca să-i fie bine Cristinei și s-a întors în România tot pentru Cristina”, a dezvăluit medicul Monica Pop la emisiunea ”Sinteza zilei”, de la Antena 3.

Medicul a explicat că fiica lui Cristian Țopescu avea acest obicei, să pună un scut între ea și lume atunci când se întâmpla ceva rău. Iar de data aceasta murise unul dintre cățeii ei, care fusese foarte bolnav. Prietenii Cristinei știau că în asemenea momente jurnalista se izolează, ca să-și consume suferința. Era vorba despre săptămâni, dacă nu chiar luni de zile de tăcere din partea ei.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]