"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Dani Otil a spus adio burlaciei – A sosit si clipa cea mare pentru indragitul prezentator, Dani Otil. Se pare ca zilele de burlacie s-au terminat, are gand de insuratoare si vrea sa se aseze la casa lui, alaturi de frumoasa Gabriela Prisacariu.

Dani Otil a spus adio burlaciei – Prezentatorul tv a decis ca ea este femeia langa care se simte implinit si este singura care l-a facut sa se gandeasca la pasul decisiv.

Se pare ca cei doi indragostiti au petrecut multe clipe frumoase impreuna. In ultima vreme au calatorit mult in America, potrivit spynews.ro

Acum se afla in Tulum, acolo unde si petrec clipe minunate. Si ce locatie este mai potrivita pentru a oferi frumoasa bijuterie , daca nu in Mexic?

PUBLICITATE

Iata ca Dani Otil si-a luat inima in dinti si i-a pus iubitei sale marea intrebare. Si cu siguranta a primit un raspuns pozitiv, pentru ca cea care a facut totul public a fost chiar Gabriela Prisacariu, care a postat o fotografie cu bijuteria de pe degetul inelar.

Sunt fericiti, se iubesc, si cu siguranta in cel mai scurt timp vor face declaratii si despre mult-asteptata nunta.

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]