"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

one × 2 =

2 × one =

Energia femeii – Fiecare femeie se naște cu anumite posibilități energetice. Depinde de ea, cum o vor percepe oamenii.

loading...

Uneori este foarte vizibilă – de exemplu, se întâmplă ca mulți bărbați să roiască în jurul unei femei. Se datorează faptului că obiectul admirației lor este multă energie feminină, pe care genul opus o simte.

Energia femeii – Pentru ce este nevoie de energie feminină?

Dacă femeia își păstrează inocența, energia ei nu este consumată. Inocența este primul rol al omului și cât de mult primește o anumită energie, depinde de munca depusă, pentru a menține această inocență.

Nu întotdeauna se întâmplă ca primul iubit să îți devină și soț. Apoi, a doua și a treia relație îți devin parte din energie. Dar această resursă este refăcută, femeia își recuperează rezervele, dar timp de 7 ani, după actul intim, continuă să primească energie de la acea persoană.

Dacă o femeie are mulți iubiți, toți se “hrănesc” cu energia ei feminină. Și acest lucru nu este deloc rău, nu o afectează. Doar un bărbat adevărat, care este lângă o femeie, obține 100% din energia sa magică, dar asta înseamnă că performanța femeii scade.

Cum simt bărbații energia feminină?

În primul rând, mulți oameni visează să fie primii din viața unei femei. Intimitatea este un sacrament pe care mulți doresc să îl trăiască și nu doar să experimenteze niște senzații noi. Ei înțeleg aproape instinctiv că,, astfel, pot primi o “încărcătură” mare de energie.

În al doilea rând, bărbații încearcă de multe ori să aibă grijă de mai multe doamne, în același timp. Și aceasta este o modalitate de a folosi câteva surse energetice, simultan, care afectează bunăstarea unui bărbat.

De exemplu, un tânăr căsătorit are o amantă, primește impulsurile necesare de la soția sa și de la cea cu care își petrece timpul, în paralel, ceea ce nu înseamnă că el poate fi de două ori mai eficient la locul de muncă, din contră, nivelul său energetic scade.

Dovada este, de asemenea, servită de faptul că cei mai de succes oameni din lumea modernă sunt cei care sunt foarte iubitori, ceea ce înseamnă că au o familie exemplară, au o singură femeie, care este capabilă să le dea energia necesară.

Cum scapă o femeie de răpirea energetică

Stai în fața ferestrei. Dacă este posibil, aprinde o lumânare. Aceasta este o modalitate de a coincide cu procesul. Și, în tăcere, începe să-i numești, pe rând, pe bărbații care au trecut prin viața ta.

Spune cu sinceritate următoarele: “Îți mulțumesc că ai fost în viața mea. Mă bucur că te-am întâlnit. Te iert pentru toate insultele. Te las să pleci. Te-am iubit cât am putut. Îți urez fericire.

Aceasta este o modalitate de a “opri alimentarea” tuturor foștilor, cu energia ta.

Dar, fii pregătită, căci unii vor încerca să caute întâlniri cu tine.

Ritualul de mai sus ajută și în cazurile în care nu poți uita o persoană.

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.