"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

twelve + thirteen =

two × five =

Rugăciune 8 ianuarie – In calendarul ortodox de miercuri, 8 ianuarie 2020, Biserica ii pomeneste pe Sfintii Gheorghe Hozevitul si pe Sfanta Cuvioasa Domnica.

loading...

Rugăciune zilnică – Rugaciunea catre Gheorghe Hozevitul, se citeste in aceasta zi si iti aduce limpezirea gandurilor, linistea sufleteasca si bunastarea in familie

Rugăciune 8 ianuarie – Iată și o rugăciune pe care e bine să o spui către Sfântul Gheorghe Hozevitul:

„Cu curgerile lacrimilor tale ai lucrat pustiul cel neroditor şi cu suspinurile cele dintru adânc ai făcut ostenelile tale însutit roditoare; şi te-ai făcut luminător lumii, strălucind cu minunile, Gheorghe, părintele nostru.

Roagă-te lui Iisus, Înce­pătorului înţelepciunii, ca la deschiderea gurii mele să-mi dea har, Sfinte Părinte Gheorghe, ca să cânt, eu necântăreţul, pomenirea ta, după vrednicie, cu cântări Dumnezeieşti, bucurându-mă.

Vieţuit-ai pe pământ ca fără de trup, Mare Cuvioase Gheorghe; şi după aceea te-ai adăugat Cetelor celor fără de trup, alcătuind Ziditorului cântări întreit sfinte şi primind luminarea de la Dânsul.

Amin”.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.