"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

eighteen + 6 =

fifteen + eighteen =

Cele trei zodii – Sfarsitul saptamanii nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale.

loading...

Cele trei zodii care vor avea o minivacanta grea la sfarsitul saptamanii. Totul le iese pe dos

BERBEC – Vrei sa fugi de tot si de toate. Nu vrei sa auzi de oameni si simti ca ai nevoie de timp sa fii doar cu tine. Te simti cuprinsa de anxietate si nu te poti concentra deloc. Iti dai seama ca certitudinile nu sunt chiar certitudini si exista sanse sa te certi cu cei din jur.

RAC – Simti o greutate mare pe umeri. Esti inconjurata de sfarsituri si inceputuri. Ba chiar crezi ca cineva a pus la cale o conspiratie impotriva ta. Ti-e teama si ai nevoie de timp pentru a te reface. Aminteste-ti doar ca nu trebuie sa rezolvi toate problemele lumii.

SCORPION – Te simti extrem de sensibila si ai nevoie de cineva care sa aiba grija de tine. Tot ce iti doresti este sa te retragi in casa si sa fii lasata in pace. Stabileste limite clare pentru cei jur si aminteste-ti ca tu esti cea mai importanta, orice ar fi.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.