"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Fetita Biancai Dragusanu – Bianca Dragusanu se afla in vacanta, alaturi de partenerul de viata, desi – la un moment dat – divortul parea iminent. Totusi, cei doi au revenit la sentimente mai bune unul fata de celalalalt, iar perioada sfarsitului de an a insemnat si o escapada la munte.

Ce se intampla cu fetita Biancai Dragusanu in timp ce vedeta se afla in vacanta cu sotul

Fireste, au existat si intrebari referitoare la fetita Biancai, iar cel care a rezolvat misterul a fost chiar… taticul. Victor Slav a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu micuta, semn ca a fost la Deva pentru a o vedea. Sofia Natalia se afla la bunica ei, mama Biancai, si se simte excelent. Prezentatorul TV a declarat, la un moment dat, ca va cauta o gradinita perfecta atunci cand micuta va implini 3 ani, asta insemnand si ca si-ar dori ca fiica sa si a Biancai sa vina la Bucuresti. Marturiseste ca ii este destul de greu sa mearga la Deva, la doua-trei zile, pentru a o vedea.

PUBLICITATE

„A mea este la Deva. O vad o data la doua, trei saptamani. Sta la curte. Mancarea de acolo este mancare de casa. Fetita mea are 2 ani si 7 luni. In momentul de fata este OK asa. La 3 ani ne-am gandit sa o dam la gradinita. Acum cautam gradinita perfecta. Este bine acolo, pentru ca este apropiata si de verisorii ei. Este greu ca nu pot sa ma duc acolo sa o vad la doua, trei zile, pentru ca avem si noi filmari”, a declarat Victor Slav pentru VIVA.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]