"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Bucuria – Vom mai avea probleme, dar nu ne vom mai ingrijora pentru ele, pentru ca acum stim ca ele sunt inerente vietii si ca bucuria nu e legata de lipsa problemelor, ci de felul in care le rezolvam:

Bucuria nu e legată de lipsa problemelor, ci de felul în care le rezolvăm

Cu Domnul sau fara El. In acelasi timp, am vazut si vom mai vedea ca problemele se imputineaza pentru ca nu mai facem caz de orice, pentru ca invatam de la Domnul sa avem rabdare si sa ne smerim in fata celui de langa noi.

Cand „luptam pentru dreptatea noastra” necazurile se inmultesc si viata devine un adevarat iad. Cand binecuvantam, cedam din dragoste si cu rugaciune si invatam sa iertam si sa cerem ajutor de la Domnul, totul se schimba, scrie altarulcredintei.md.

PUBLICITATE

Sa nu ne intristam cand inca mai cadem in capcana „enervarilor” pentru ca ele au trasee batatorite in creierul nostru. Important este sa respiram calm atunci si sa aratam Domnului starea, si Domnul ne va da intelepciune. Omul intelept recunoaste ca a gresit cand greseste, cere iertare, se razgandeste daca e convins ca nu are dreptate, spune ca nu stie cand nu stie un lucru si se bucura sa invete de la oricine oricand.

Maica Siluana

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]