"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

5 × three =

three × 4 =

Semne că trebuie să-l părăsești – Nimic nu este mai rău decât a fi într-o relație proastă.

loading...

Este mai bine sa fii singura decat cu persoana nepotrivita. Relatiile toxice te epuizeaza energetic. Iti sacrifici obiectivele si demnitatea. Si este mult mai dureros sa ramai cu o astfel de persoana decat sa o lasi sa plece.

Semne că trebuie să-l părăsești – Daca observi, in relatia ta, unul dintre urmatoarele 4 semne, va fi in interesul tau sa-l lasi sa plece:

1. Nu te simti bine cu el

Daca esti intr-o relatie, trebuie sa te simti bine si increzatoare in tine. Partenerul tau ar trebui sa-ti spuna ca esti frumoasa. Daca va spune contrariul, este gresit. Nu trebuie sa te complici, meriti mai mult.

2. Nu face niciun efort

Daca nu poate aprecia cat de frumoasa este femeia din fata lui, nu-i da mai mult timp sa se gandeasca. Pleaca departe, pentru ca, langa persoana potrivita te vei simti intotdeauna binevenita. Aminteste-ti: nu crede in cuvinte, ci in fapte.

3. Esti intotdeauna suparata pe el

Poate pentru ca nu a spus ceva sau pentru ca a uitat ceva. In orice caz, niciodata nu esti cu adevarat fericita, esti constant suparata in legatura cu ceva. Incerci sa te convingi ca, de data asta va fi diferit. Ce va fi mai bine, dar nu este asa.

4. Te minte

Din punct de vedere fizic sau emotional, dar stii ca are pe altcineva, chiar daca nu ai dovezi. Un om dedicat si iubitor nu ti-ar face asta niciodata. Si nu se va schimba, tradatorul ramane intotdeauna un tradator. Ce viitor astepti cu el? Ce se intampla daca te casatoresti? Nu e bine Nu ar trebui sa fii doar femeia principala, ar trebui sa fii singura!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.