"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

four − two =

twelve + five =

4 acțiuni ale unei femei – Daca un barbat iubeste o femeie, isi doreste sa ramana aproape de ea!

La urma urmei, este vorba despre comportament, actiuni si viclenia femeii, ea este singura care poate sa-l lege pe alesul inimii, de ea.

4 acțiuni ale unei femei – Cum il faci sa alerge dupa tine?

1. Fa-l sa-i die dor de tine

Una dintre cele mai bune modalitati de a atrage atentia unui barbat este sa-l faci sa-i fie dor de tine.

Pierde-te, pentru o perioada, fara explicatii, nu mai comunica, nu ii raspunde la apeluri si SMS-uri sau redu la minimum aceste manipulari si vei vedea cat de mult creste interesul barbatului si dorinta de a petrece tot mai mult timp impreuna cu tine.

2. Fa-l sa astepte

Aici, domeniul fanteziei feminine este neobisnuit de larg. Lasa-l sa te astepte, fie la intalnire, fie sa astepte mesajul tau… Asigura-te ca partenerul este nervos putin – tine teatrul deschis, timp de 15 minute sau pentru o perioada mai lunga, nu ii scrie niciun SMS de raspuns si, uneori, nu raspunde la telefon, cand suna.

3. Patsreaza un secret

O femeie este interesanta pentru un barbat, pana cand o cunoaste pe deplin. Dupa aceea, se plictiseste de ea, ca de o carte citita. Pentru a impiedica acest lucru, pastreaza intotdeauna un secret, pentru tine.

4. Fa astfel incat sa ai ceva unic

Ar putea fi mirosul unui parfum, o melodie, un film, etc. Acest lucru va ajuta la stabilirea unei legaturi mai puternice cu el si, in consecinta, este usor sa isi aminteasca de tine.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.