"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

La nici doi ani de zile de la disparitia jurnalistului Andrei Gheorghe, s-a stins si fosta lui sotie, Petruta. Vestea trista a fost data de Oana Cuzino pe pagina ei de Facebook.

Fosta sotie a lui Andrei Gheorghe a incetat din viata

Nu au trecut doi ani, caci Andrei Gheorghe se va intalni acolo sus, in Ceruri, cu fosta lui femeie, Petruta.

PUBLICITATE

Vestea disparitiei Petrutei a fost data de jurnalista Oana Cuzino. Aceasta a scris pe Facebook un mesaj emotionant in memoria celei care i-a stat alaturi omului de radio multa vreme.

Oana Cuzino, mesaj emotionant in memoria Petrutei

„Petruta Gheorghe a fost, pentru fiecare dintre pacientii sai si pentru toti cititorii nostri care i-au parcurs articolele utile, o resursa de echilibru si o sursa de inspiratie”, a scris Oana Cuzino despre doctorita Petruta, scrie fabricatinromania.info

PUBLICITATE

„Intreaga echipa DOC ii ramane pentru totdeauna recunoscatoare pentru contributia pe care a avut-o in comunitatea noastra. Experienta, devotamentul si implicarea sa in fiecare act de psihoterapie si in povestea fiecarei persoane care i-a trecut pragul raman alaturi de noi”, a mai scris Oana.

Chiar daca s-au separat, Andrei si Petruta au ramas apropiati. Vara trecuta, Petruta le-a marturisit prietenilor ca a trecut prin clipe cumplite pana sa invinga o boala teribila: „Dragii mei, multumesc. M-am trezit in intuneric, frig si spaima. Incet, incet, ingerii mei m-au facut sa cant!”.

Luna trecuta, Petruta Gheorghe implinise 52 de ani. Petruta Gheorghe a fost sarbatorita chiar la ea acasa, fiind fotografiata la intrare, unde au fost puse doua baloane care au format varsta ei.

PUBLICITATE

Andrei Gheorghe s-a stins pe 19 martie 2018. Realizatorul emisiunii „Lantul slabiciunilor” fusese gasit fara suflare in propria lui locuinta, potrivit fanatik.ro

Jurnalistul care realiza emisiune de televiziune si la radio suferise un stop cardio-respirator. Presa specula la acea vreme ca alta ar fi fost cauza mortii, si anume abuzul de substante, insa medicii legisti au infirmat aceasta ipoteza.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]