"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Verifică-ți tiroida – In Romania, din ce in ce mai multe persoane auzim in ultima vreme ca sufera de hipotiroidism, afectiune in care corpul nu dispune de suficienti hormoni tiroidieni. Netratata, aceasta boala poate cauza multe complicatii corpului nostru, ducand chiar la insuficienta cardiaca sau alte boli de inima.

Verifică-ți tiroida – Dar stiai ca exista un procedu simplu prin care iti poti verifica tiroida acasa, doar cu ajutorul unui termometru?

Ei bine, noi iti explicam cum. Ai nevoie doar de un termometru bun, care sa-l lasi noaptea pe noptiera, iar dimineata, cand te trezesti sa-l scutur bine, pana ajunge sub 35 de grade Celsius, sa-l aplici sub axila si sa-l lasi in jur de zece minute.Dupa 10 minute, il scoti si te uiti bine.

Daca indica intre 36.5 si 36.8 inseamna ca glanda ta tiroida functioneaza normal. Daca indica sub 36.5, inseamna ca nu e ok si ca glanda tiroida lucreaza mai lent decat ar trebui.

PUBLICITATE

Daca indica o valoare mai mare decat 36.8 inseamna ca glanda tiroida functioneaza mai rapid decat ar trebui, ori indica prezenta anumitor infectii in corp, scrie wawlist.com.

Daca va confruntati cu probleme ale tiroidei, trebuie sa stiti ca aceste simptome sunt foarte des intalnite la persoanele care se confrunta cu aceasta boala.

Sunt prezente depresia, lipsa de enrgie, oboseala, durerile de cap, infectiile,pierderile de memorie, lipsa de concentrare si caderea parului.

PUBLICITATE

Aceasta procedura se repeta 5 zile la rand pentru a se asigura ca este de fiecare data aceeasi temperatura.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]