"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Ultima poză cu actrița Florina Cercel – Medicul oftalmolog Monica Pop a vizitat-o pe regretata actrita Florina Cercel cu doar cateva zile inainte ca aceasta sa paraseasca aceasta lume, rapusa de cancerul pulmonar. Cu acest prilej, reputatul medic nu a ratat ocazia de a o imortaliza pe iubita actrita intr-o fotografie care, din pacate, avea sa fie ultima.

Ultima poză cu actrița Florina Cercel

“S-A STINS FLORINA! Discret, in liniste cu demnitate si discretie, asa cum a dorit! !Drum lin intre stele frumoasa si talentata actrita si prietena!“, asa a anuntat reputatul medic oftalmolog trecerea la cele vesnice ale prietenei sale, Florina Cercel, scrie avantaje.ro.

PUBLICITATE

La o zi dupa disparitia marii doamne a scenei romanesti, dr. Monica Pop a postat pe facebook o poza pe care a reusit sa i-o faca cu cateva zile in urma, cand se afla intr-o vizita in casa acesteia. In textul care insoteste fotografia, medicul oftalmolog remarca faptul ca pe chipul actritei nu se vede nicio urma de suferinta: “Frumoasa si cocheta pina in ultimul moment, sfidind si virsta si boala! Nici urma de vreo suferinta! Si…dupa, la fel!”

Florina Cercel nu a renuntat la tigari nici dupa ce a aflat ca are cancer pulmonar

Desi boala aproape o doborase, Florina Cercel a continuat sa fumeze. Intr-un interviu recent pentru Click, Adela Marculescu, colega de scena a Florinei Cercel, a dezvaluit faptul ca marea actrita nu a putut renunta la viciul ei pana in ultima clipa a vietii: “Ultima oara am jucat impreuna la Teatrelli din Bucuresti, in piesa «Quartet», pe 31 martie 2019, dupa care ne-am despartit. Ea s-a dus la spital, vorbeam la telefon, dar fuma in continuare foarte mult. Dupa asta nu am mai jucat impreuna, dar am mai vorbit la telefon. Asta este viata…’, a spus actrita Adela Marculescu (80 de ani) pentru sursa mentionata.

Actrita Florina Cercel va fi inmormantata joi, 1 august, la Cimitirul Bellu, pe Aleea Artistilor. Cei care doresc sa isi ia ramas bun de la actrita o pot face, joi, de la ora 10.00, in foaierul Salii Mari a Teatrului National din Bucuresti. Inmormantarea va avea loc la ora 13.00.

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]