"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

thirteen + 7 =

2 × 2 =

Întotdeauna bucătăria e locul care se murdărește cel mai repede și mai des, iar a face curățenie mereu în acest loc pare de multe ori o corvoadă pentru orice gospodină. Mai ales când vine vorba de frecat dulapurile pc care s-a pus grăsimea. Dar iată cât de repede le puteți curăța dacă folosiți un produs natural. Iată ce aveți de facut.

loading...

Cu acest produs natural poți curăța eficient și baia

Se știe că o bucătărie care nu e curate e un loc unde bacteriile se strâng iar de acolo să ajungă în casă și apoi în organism, nu mai e decât un singur pas. Cea mai mare problemă a bucătăriilor rămâne mereu grăsimea care se poate pune în orice colt, mai ales pe dulapuri. Sigur că vi se pare foarte greu să le curățați mereu, însă ar fi bine să faceți acest lucru cât mai des pentru a nu vă îngreuna munca.

Iată și o soluție foarte eficientă cu care veți scăpa de problema grăsimii. Pentru a prepara această soluție aveți nevoie de 1 lingură cu bicarbonate, o jumătate de lingură cu detergent de vase și o jumătate de lingură cu apă. Amestecați bine aceste ingredinte până se va face o pasta, apoi luați o lavetă și aplicați soluția pe zonele cu cele mai mari probleme, frecând bine suprafața. Amestecul vă este foarte util și pentru a curăța baia.

Felicia Iederă

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.