"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Rares Bogdan despre PENSII și SALARII – Anunt important al lui Rares Bogdan cu privire la pensiile si salariile a milioane de romani. Vestea a fost data in direct la Romania TV.

Rares Bogdan, europarlamentarul liberal, a facut recent un anunt important despre pensiile si salariile romanilor. Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat clar si raspicat: PNL nu va taia pensii si salarii. Asta a fost promisiunea lui Rares Bogdan la Romania TV, sambata seara.

„Domnul Budai spunea ca PNL va veni si va taia. Pana acum s-a dovedit ca tot ce au spus dansii nu are substanta. Doar spun ca noi ne tinem de cuvant. Nu vom taia salarii, nu vom taia pensii, vom da conform legii pensiilor toata indexarea. Pensionarii trebuie respectati si nu trebuie supusi unui soc”, a explicat Rares Bogdan la Romania TV.

PUBLICITATE

Rares Bogdan despre PENSII și SALARII – Rares Bogdan, anunt despre Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis va avea un mandat complet diferit fata de cel din 2014. Este promisiunea facuta de Rares Bogdan la Romania TV.

„Vorbesc de un mandat nou al presedintelui Iohannis pe care il veti vedea complet diferit si pe plan extern, dar si pe plan intern unde vom avea o comunicare cu guvernul. E normala alternanta la putere, nu vom sta numai noi la putere. Romania, fara a avea un razboi ca in Siria, a avut un exod de populatie. E in parteneriat. Niciodata nimeni nu va putea sa il prinda in afara Constitutiei. Klaus Iohannis mereu respecta Constitutia. Vorbesc cu Ludovic Orban si e haos in ministere. In unele ministere oamenii nu au fost condusi deloc”, a declarat Rares Bogdan.

Ce spune Rares Bogdan despre ministrii Guvernului Orban

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan anunta ca o parte din ministrii cabinetului Orban sunt extrem de competenti. Pe lista cu preferati ai lui Bogdan se afla Marcele Vela, ministrul de Interne, Virgil Popescu, ministrul Energiei sau Victor Costache, ministrul Sanatatii.

PUBLICITATE

„Urmariti-o pe Violeta Alexandru cum se misca e un profesionist. Urmariti-l pe Marcel Vela care este o surpriza extrem de placuta. E o pierdere nu o sa il mai lasam sa candideze la CJ Caras unde voia. Ganditi-va la Florin Catu, cel mai atacat ministru din toare partile, este un finantist exceptional, veti vedea ca va incepe sa vorbeasca si de investitii. (…) Trebuie sa iesim din aceasta bula in care ne tine PSD, de bugetari si pensionari. Uitati-va la Virgil Popescu, un om care conduce patru ministere sub o singura umbrela.

Uitati-va la Victor Costache, un om extrem de profesionist, care este atacat pentru ca a fost in tinerete manechin. Generalul Ciuca se dovedeste si ca manager extrem de bun plus ca da incredere militarilor. Uitati-va la o multime din ministri nostri. Am si eu semnele mele de intrebare cu privire la unii pe care as vrea sa ii vad mai hotarati in a face ordine in ministere. Nu e cazul de o remaniere, oamenii sunt buni. Deocamdata din ce am vazut eu, i-as nominaliza acesti oameni”, a mai spus Rares Bogdan la Romania TV.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]