"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Vești bune în pragul Zilei Naționale a României. Acești români vor primi o majorare de 400 de lei după ce legea a fost promulgată de președintele Iohannis și a ajuns în Monitorul Oficial. Persoanele vizate vor beneficia de mai mulți bani, creșterea fiind una consistentă.

Iohannis a promulgat recent legea referitoare la Ordonanţa de Urgenţă 103/2018 privind majorarea indemnizaţiilor veteranilor de război, care prevede ca soţul supravieţuitor să beneficieze de sută la sută din indemnizaţie, faţă de jumătate cum era stipulat înainte, scrie fabricatinromania

Astfel, legea privind aprobarea OUG nr. 103/2018 pentru modificarea art.1 din Legea nr. 49/1991 privind acordarea de indemnizaţii şi sporuri invalizilor, veteranilor şi văduvelor de război prevede majorarea de la 1 ianuarie 2019 a valorii indemnizaţiilor invalizilor, veteranilor şi văduvelor de război.

Indemnizație invalizi de război:

Invalizii de război au o indemnizaţie de:

– 1.500 de lei lunar, pentru marii mutilaţi şi cei încadraţi în gradul I de invaliditate;

– 1.000 de lei lunar, pentru cei încadraţi în gradul II de invaliditate;

– 900 de lei lunar, pentru cei încadraţi în gradul III de invaliditate.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.