"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Pavel Bartos anunt – Pavel Bartos a facut o declaratie emotionanta despre familia lui. Actorul este foarte fericit alaturi de sotia lui si cele trei fiice ale lor.

Pavel Bartos anunt – Pavel Bartos este unul dintre cei mai indragiti oameni din showbiz-ul romanesc

Toata lumea il vede zambtior la televizor, dar putin dintre cei care il urmaresc pe micile ecrane stiu cum eset viata lui privata, scrie fabricatinromania.info.

Actorul are o familie numeroasa, el si sotia lui fiind parintii a trei fete: Eva, 14 anim, Rita, 10 ani si Sofia, 5 ani. Inrt-un interviu el a vorbit despre relatia pe care o are cu copiii lui, dar si despre cum decurg lucrurile intre el si partenera lui de viata.

PUBLICITATE

Pavel Bartos este un tatic mandru

„Eva ma intrece. Daca ma vede cineva pe strada cu ea zice ca imi e iubita… M-am surprins chiar eu, ca mergeam impreuna pe strada si, din reflex, am luat-o de mana.

Si cand m-am uitat era langa mine un om mare. Ma gandeam ca e ciudat sa ne tinem de mana si imi e dor de clipele alea. De aceea profit acum de momentele pe care le am cu fiica cea mica si cu cea mijlocie. In ceea ce priveste faptul ca sunt tata de fete…

Cred ca sunt un alintat al sortii. Cu atat mai mult cu cat e clar ca uneori lu­crurile ajung sa ma depa­seas­­­ca si salvarea imi vine de la sotia mea, care in­tot­deauna gaseste rezolvarea pentru orice pro­blema.

PUBLICITATE

Cred ca re­latia dintre sot si sotie e cru­cia­la intr-o familie: daca relatia dintre soti e buna, e solida, daca exis­ta iubire, inte­le­gere, co­muni­care si susti­nere intre ei, atunci si ma­si­naria familiei mer­­­ge ca un­sa. De-asta si zic: prin­ci­pa­la mea cali­tate e sotia mea!”, a marturisit Pavel Bartos.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]