"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

3 × 3 =

13 + 19 =

Nimeni nu poate trăi fără bani, de aceea e foarte important să știm ce să facem ca să avem spor și să nu îi cheltuim fără motiv. Iată care sunt cele mai interesante superstiții legate de bani, valabile și în zilele noastre.

loading...

Cheltuiți cât mai repede banii găsiți pe stradă

Tradiția spune că pentru a nu rămâne fără bani în casă, când plecați în călătorie să lăsați pe masa măcar câteva monede. De asemenea, când găsiți bani pe jos nu trebuie să vorbiți cu nimeni despre asta și să îi cheltuiți cât mai repede posibil, pentru ca Divinitatea să vă trimită alții.

Pentru a atrage sporul banilor, țineți în portofel o monedă găurită la mijloc sau o hârtie împăturită de trei ori. Se spune că cine leagă un șnur încât să formeze un cerc și îl poartă mereu asupra lui sau în portofel, va avea mereu bani. Cine găsește o monedă care s-a emis în anul nașterii sale, trebuie să o păstreze toată viața. De asemenea, în ajun de An Nou, puneți multe monede în exteriorul casei, iar a doua zi, adunați-le și păstrați-le tot anul, pentru a avea venituri din ce în ce mai mari.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.