"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

eleven + 2 =

17 − thirteen =

Omletă cu bacon – O dimineață perfectă începe cu o omletă gustoasă, pe care abia aștepți să o savurezi? Specialiștii spun însă că nu trebuie să consumi niciodată omletă cu [email protected], deși îți lasă gura apă numai când îi auzi pomenit numele.

loading...

Iată de ce trebuie să te ferești de acest preparat…

Omletă cu bacon – Vei avea parte de o masă grea, care în loc să îți dea energie, te obosește

De ce să nu optezi pentru minunata omletă cu [email protected]? Pentru că este o masă grea, care va obosi în loc să ai parte de energia de care ai nevoie.

Mai mult, baconul, ca multe alte mezeluri procesate industrial, are niveluri ridicate de nitraţi care pot declanşa dureri de cap la unele persoane.

Drept urmare, omleta, considerată o sursă importantă de proteine și vitamine trebuie combinată cu cât mai multe legume și verdețuri.

Iar o omletă cu spanac sau ciuperci, lângă care să adăugați și o salată este delicioasă. Dar nu doar omletă cu bacon nu trebuie să consumi la micul dejun, ci și cereale, pentru că sunt pline de zahăr.

În plus, spune un nu hotărât cerealelor colorate și expandate, pentru că sunt pline de compuși chimici, care fac rău organismului tău.

Felicia Iederă

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.