"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

14 − 11 =

8 + fifteen =

Să analizăm cauzele fenomenului neplăcut și să oferim câteva sfaturi practice care să ajute la corectarea situației.

loading...

Orice lucru se poate sparge și se poate pierde. Acesta este un fenomen foarte obișnuit în care nu există nimic mistic. Dar uneori lucrurile încep să dispară sau să se descompună cu o asemenea frecvență încât, involuntar, te gândești la influența forțelor altei lumi.

Nu acorzi importanță pierderii cheilor sau a unei farfurii sparte, dar când vesela începe să se cam risipească din casa ta, pixurile se rup, tapetul se desprinde de pe pereți și becurile se ard, când lucrurile dispar fără urmă, dar apar în cele mai neașteptate locuri, trebuie făcut ceva.

Viața une că motivul haosului din casa ta pot fi complet diferite și se află în planul bioenergiei, religiei, feng shui sau psihologiei.

Să analizăm cauzele fenomenului neplăcut și să oferim câteva sfaturi practice, care să ajute la corectarea situației.

Motive energetice

În marea majoritate a cazurilor, haosul din casă începe din cauza acumulării de energie negativă. Acest lucru se poate întâmpla deoarece un vampir energetic trăiește în casă sau par oameni cu gândire negativă prin preajmă. Poate că ai în casă gunoi acumulat, care radiază constant negativitate. Dacă acesta este cazul, poți rezolva problema prin intermediul unei curățenii generale.
Este recomandat să cureți energia casei, când luna este în scădere. Fă o curățenie generală, eliberând casa de gunoiul și îndepărtând acumulările de praf. Toate lucrurile vechi care nu îți mai sunt folositoare ar trebui aruncate din casă sau date persoanelor nevoiașe, deoarece se spune că „gunoiul tău, averea altuia”.

După o curățare generală, ia o lumânare cumpărată din biserică, aprinde-o și du-o prin toate camerele, în fiecare colț.

Atenție la flacără. Dacă lumânarea scoate mult fum sau crapă, înseamnă că în casă s-a acumulat multă negativitate, iar ritualul va trebui repetat, poate de mai multe ori.

Când lumânarea începe să ardă uniform, nu mai scoate mult fum sau nu se descompune, energia casei tale a devenit absolut luminoasă.

Motive psihologice

Gândurile sunt materiale, ceea ce înseamnă că starea ta deprimată poate provoca, de asemenea, diverse defecțiuni și pierderi prin casă. Dar, în acest caz, motivele, la prima vedere incidente mistice, sunt destul de comune.

Dacă o persoană este deprimată, dacă este cuprinsă de gânduri grele, iar atmosfera casei nu este tocmai plăcută, este neatentă și necoordonată, înseamnă că prinde sau atinge în permanență ceva, rupe lucrurile sau creează premise pentru defalcarea lor.

Experții sfătuiesc să se ocupe de cauzele prezenței negative dintre persoanele apropiate și, dacă este posibil, să le elimine. În plus, trebuie să se pregătească constant să aștepte lucruri pozitive, să se gândească la lucruri plăcute și să găsească timp pentru hobby-ul preferat. O atitudine pozitivă și absența conflictelor îi vor permite să își restabilească liniștea sufletească.

Explicația bisericii

Mai marii bisericii au propria părere despre spargerea constantă a obiectelor din casă și despre lucrurile care dispar brusc. În opinia lor, acesta este diavolul, care poate trăi alături de oamenii care se gândesc exclusiv la aspectele materiale ale vieții și au uitat complet de aspectele spirituale.

Dacă oamenii au uitat de Domnul, dacă s-au îndepărtat de el și au încetat să le pese de sufletele lor, înseamnă că diavolul poate apărea în casa lor. Pentru a corecta situația, o persoană trebuie să vină la biserică și să vorbească sincer despre aceasta cu preotul.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.