"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

seventeen − 12 =

eighteen − 9 =

Tuturor ne plac cadourile, pentru că acestea reprezintă recunoștința, respectul sau afecțiunea față de persoana care le primește.

loading...

Dar oare toți știm cum să facem un cadou, astfel încât să-l impresionăm pe cel din fața noastră? Iată câteva idei care v-ar putea fi de mare ajutor.

Nu da niciodată un dar cu prețul pe el

Dacă urmează să dăruiți ceva unei femei, cel mai bine ar fi să nu optați pentru produse cosmetice, chiar dacă acestea sunt preferatele doamnelor, pentru că nu știți ce folosește acea persoană și riscați să dați rateuri de la început. De asemenea, fiți foarte atenți să nu vă scape din vedere prețul, pentru că persoana care-l va primi nu se va simți prea confortabil.

În altă ordine de idei, sub nici o formă nu trebuie să dați cadou un lucru pe care voi nu-l mai folosiți, chiar dacă acesta este nou. Sub nici o formă nu optați pentru flori artificiale, chiar dacă acesta arată extraordinar de bine. Iar dacă totuși, cumpărați flori naturale, normal ar fi să le scoateți ambalajul.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.