"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

seventeen − 17 =

seventeen − 14 =

Rugăciune 23 decembrie – În această zi sfântă, de 23 decembrie, Biserica Ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Prooroc Naum. Cu această ocazie, toți credincioșii sunt sfâtuiți să se roage sfântului acestei zile, pentru iertarea păcatelor și luminarea minții.

loading...

Rugăciune 23 decembrie – Iată mai jos și rugăciunea care se citește pe 23 decembrie!

”Sfinte Prorocule Naum, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi.

De sus coborând în sufletul tău harul Duhului, prorocule, ţi-a insuflat ţie după vrednicie, lucrare prorocească şi ţi-a pregătit limbă insuflată de Dumnezeu, vrednicule de laudă.

Cel Ce Te îmbraci cu lumi­na ca şi cu o haină, la Tine alerg şi către Tine strig: luminează sufletul meu cel întunecat, ca un Milostiv. Să lăudăm, credincioşii, pe cel care a fost casă a Dum­nezeiescului har; pe cel care s-a făcut vas curat al arătării lui Dumnezeu, celei mai presus de minte.

Păstrându-ţi mintea neprihănită de întipăririle celor de jos, Mărite Prorocule Naum, te-ai făcut vas preacurat al Dumnezeiescu­lui Duh, primind în chip lumi­nat Strălucirile Lui şi împărtăşindu-le tuturor. Pentru aceas­ta te rugăm: roagă-te Lui Dumnezeu pentru noi, pentru iertarea păcatelor și luminarea minții.

Amin.”

Uite ce rugaciune se citeste si de CRACIUN!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.