"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

CICLON în România – Meteorologii au anuntat ca un ciclon mediteranean gigantic va lovi Romania, in intervalul 23-27 decembrie.

Florinela Georgescu, director Meteorologie Operationala in cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), a precizat la Romania TV ca vremea se va inrautati in perioada imediat urmatoare, fiind asteptate ploi abundente, ninsori si viscol.

In zilele de 23 si 24 decembrie, ANM anunta se vor produce intensificari ale vantului, in partea de sud a tarii. Nu vor lipsi precipitatiile sub forma de ploi in zonele joase, scrie fabricatinromania.info

PUBLICITATE

Citeste aici si HOROSCOPUL de CRACIUN!

Vremea se va raci accentuat la munte in zilele Craciunului si dupa Craciun. Masa de aer polar se va propaga treptat pana in sudul si sudul extrem al Romaniei, insa nu va fi o racire transanta a vremii, ci doar de o racire radiativa pe timpul noptii.

CICLON în România

Dupa 25 decembrie, blocajul anticiclonic din estul si sud-estul Europei pare sa devieze catre nordul extrem al Europei.

PUBLICITATE

Frigul va pune stapanire pe estul si sud-estul Europei, inclusiv pe Romania.

Vremea va fi in general inchisa, iar valorile termice vor marca o scadere fata de intervalul anterior. La munte si in zonele submontane se vor semnala ninsori consistente. E posibil sa avem parte de surprize si in alte zone din tara in Ajun si in primele 2 zile ale Craciunului. Probabilitatea de precipitatii va fi mai ridicata in a doua parte a intervalului.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]