"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Alexandru Arșinel încă o plânge pe Stela Popescu – Au trecut deja doi ani de la moartea Stelei Popescu, iar Alexandru Arșinel, bunul său prieten și coleg de scenă încă nu s-a obișnuit cu ideea că Stela Popescu nu mai este. Actorul a acordat un interviu pentru cancan.ro, în care a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Stela Popescu.

Alexandru Arșinel încă o plânge pe Stela Popescu

”Românii sunt triști fără Stela, dar se bucură atunci când o revăd pe micul ecran. Nu îmi e ușor! Nu ne-a fost ușor! Stela însemna foarte mult. Ea era un reper important pentru noi.

Pentru teatru a fost un geniu unic al românilor. Câteodată mi se face frică fără ea. Oamenii poate așteaptă mai multe de la noi. Când eram împreună, puteam să dăm aproape totul.

PUBLICITATE

”Din această cauză m-am retras, nu din lipsă de respect”

Acum joc, oamenii sunt generoși și mă aplaudă. Joc și cu alți colegi și ușor, ușor, publicul se obișnuiește. N-am înlocuit-o pe Stela.

Am jucat în continuare cu o fată foarte talentată, Ana Donosa, un moment pe care-l jucam de când trăia Stela și când ne hotărâsem să luăm în spectacol un băiat tânăr, Cristi Simion, care să joace cu ea și o fată cu care să joc eu.

La ea am fost acum două săptămâni, când s-au împlinit doi ani de când a murit. Am fost cu niște flori. Cineva a văzut, la un moment dat, că m-am retras și m-am urcat în mașină. A fost așa de frig și la vârsta mea frigul pătrunde repede. Din această cauză m-am retras, nu din lipsă de respect”, a declarat Alexandru Arșinel.

PUBLICITATE

Partenera sa de scenă timp de o viață a murit, însă viața trebuie să meargă mai departe. Așa face și Alexandru Arșinel. A mers mai departe, chiar dacă în suflet încă este supărat după moartea Stelei Popoescu. Actorul va petrece sărbătorile de iarnă la casa lui de la Sinaia.

”De sărbători îmi doresc să avem parte de vreme bună ca să putem urca la Sinaia, unde am casa. Ne este greu pentru că soția mea este paralizată și e dificil să urce vreo 30 de trepte.

Și sperăm că, după ce ajungem la Sinaia, o să înceapă să ningă”, a mai spus Alexandru Arșinel, ajuns la vârsta de 80 de ani.

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]