"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Unele lucruri mici sunt mai importante decât o mie de cuvinte …

Pentru un bărbat îndrăgostit, o sursă de emoții pozitive poate fi chiar cea mai inconștientă trăsătură a personajului ales. Aceste mici lucruri îl fac să zâmbească.

Așadar, mai jos poți afla despre acele lucruri care le plac bărbaților la femei, dar despre care preferă să nu spună nimic. Și, de multe ori, aceste lucruri mici sunt cu adevărat importante pentru ei.

PUBLICITATE

1. Zâmbetul

Nu contează dacă lucrează din greu la birou, este blocat în trafic sau pur și simplu derulează fluxul de știri pe o rețea de socializare, îi vine mereu în minte zâmbetul tău.

2. Îi place să te facă să râzi

PUBLICITATE

Ai observat vreodată cum se transformă când tu râzi? Și chiar dacă glumele lui au fost doar parțial reușite, că tu râzi este tot ce are nevoie.
Bărbaților le place să-și vadă iubitele zâmbind din suflet.

3. Îi place să te atingă

Vă puteți înghesui pe bancă, în așteptarea unui taxi, lui îi place asta, căci îi place – să se simtă în contact cu tine. Acesta este un mod minunat de a se simți conectat cu persoana iubită, atât fizic cât și emoțional.

PUBLICITATE

Pentru un bărbat, nu există momente mai frumoase decât cel în care femeia iubită se sprijină de pieptul său sau își pune capul pe el.

4. Îi place când îi atingi părul în timp ce el conduce

Aș dori să explic asta logic, dar tot ce pot spune este că reprezintă o mare plăcere pentru un bărbat.

PUBLICITATE

5. Îi place să îți privească expresia după un sărut

Desigur, ai experimentat deseori un sentiment de euforie după ce ai sărutat o persoană. După aceea ești literalmente copleșit de emoții, nu?

În momentul sărutului, simți scânteia care se transmite de la el către tine, nu? Și de multe ori exprimi acest sentiment cu un zâmbet și aceasta este cea mai corectă reacție.

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]