"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Nu e deloc simplu sa traiesti alaturi de un partener egoist, de aceea e important sa inveti care sunt nevoile tale si cum pui limite. Cateva repere utile.

La ce renunti

Cu un partener de cuplu egoist poate ai renuntat de nenumarate ori la ce vrei tu. Insa iti expui nevoile si ceri? Evalueaza cand si cum faci asta, scrie viva.ro.

PUBLICITATE

Stii ce ai nevoie?

Ca sa ceri e necesar sa stii ce vrei, prin urmare analizeaza care sunt nevoile tale reale si in ce mod iti doresti sa fie ele indeplinite.

Tu cum ai grija de tine?

PUBLICITATE

Cat de mult te valorizezi? Care este dialogul tau interior tu cu tine? Iti esti prietena sau te critici intens la fiecare pas?

Este necesar sa vezi cum te raportezi la propria persoana si in ce mod profu-nd sau superficial ai grija de tine si universul tau emotional.

Noteaza pe o hartie calitatile tale, realizarile avute, sunt ele incluse in imaginea ta generala despre tine?

PUBLICITATE

Pune limite

Ori de cate ori esti tentata sa faci compromisuri, trece-le prin filtrul nevoilor tale emotionale.

Poti spune nu, iar daca o relatie este mult prea toxica pentru tine ai tot dreptul sa o inchei. In relatiile sanatoase schimbul este necesar, oferi dar si primesti.

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]